sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FINDIKPINARI ZAFER KUPASINDA YARI FÝNAL EÞLEÞMELERÝ BELLÝ OLDU

  •  25 Aðustos 2022 Perþembe 12:37

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen ‘Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý’nda çeyrek final karþýlaþmalarý sona erdi. 8 takýmýn katýldýðý çeyrek final karþýlaþmalarýnýn sona ermesi ile birlikte, kupa yarý finalinde eþleþen 4 takým final mücadelesi için ter dökecek.

30 Aðustos Zafer Bayramý dolayýsý ile düzenlenen ‘Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý'nda çeyrek final karþýlaþmalarý sona erdi. Çok sayýda futbolseverin yoðun ilgi gösterdiði karþýlaþmalarý Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter yardýmcýlarý Hasan Gökbel ile Serdal Gökayaz, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn ve çok sayýda muhtar takip etti. 26 takýmýn katýlýmý ile baþlayan turnuvada, çeyrek finale kalan 8 takým hafta sonu gerçekleþen karþýlaþmalarda, yarý final bileti için mücadele etti. Ýlk gün mücadeleleri çerçevesinde A Grubu birincisi Arslanköy Mahallesi, B Grubu'nu ikinci olarak tamamlayan Eski Mezitli Mahallesi ile karþýlaþtý. Eski Mezitli Mahallesi bu karþýlaþmadan 3 -2 galip ayrýlarak yarý finale adýný yazdýran ilk takým oldu. Hemen arkasýndan oynanan A Grubu ikincisi Gökçebelen Mahallesi ile B Grubu birincisi Deðirmençay Mahallesi arasýndaki karþýlaþmayý ise Gökçebelen Mahallesi 2-0 kazandý. Çeyrek final karþýlaþmalarýnýn ikinci gününde ise C Grubu'ndaki mücadelesini birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi ile D Grubu ikincisi Karahacýlý Mahallesi arasýnda oynanan karþýlaþmanýn normal süresi 1–1 berabere tamamlandý. Eþitliðin bozulmamasý üzerine yapýlan penaltý atýþlarýný kazanan Kuyuluk Mahallesi, yarý finale adýný yazdýran üçüncü takým oldu. Son olarak oynanan C Grubu ikincisi Uzunkaþ Mahallesi ile D Grubu'nu birinci olarak tamamlayan Karaisalý Mahallesi arasýndaki mücadeleyi 3–0 kazanan Uzunkaþ Mahallesi, yarý finalde mücadele edecek dördüncü ve son takým oldu.

Çeyrek final karþýlaþmalarýnýn tamamlanmasýnýn ardýndan, yarý finale yükselen takýmlar arasýndaki eþleþmeler de belli oldu.

27 Aðustos'ta gerçekleþecek yarý final karþýlaþmalarýnda Eski Mezitli Mahallesi ile Gökçebelen Mahallesi karþý karþýya gelirken, Kuyuluk Mahallesi ile Uzunkaþ Mahallesi mücadele edecek.

Yarý final karþýlaþmalarýnýn sona ermesinin ardýndan ise turnuvanýn final mücadelesi 30 Aðustos'ta oynanacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.