sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN 30 AÐUSTOS’TA ÝKÝ BÜYÜK KONSER

  •  24 Aðustos 2022 Çarþamba 11:40

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, 30 Aðustos Zafer Bayramý’nýn 100. yýl dönümünde, ünlü sanatçýlarýn katýlacaðý iki büyük konser düzenleneceði bildirildi.

Toroslar Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliðinde 26 Aðustos'ta baþlayan ve 30 Aðustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Baþkomutanlýk Meydan Muharebesi'nin 100. yýl dönümü için Mersinlilere özel bir kutlama programý hazýrladý.

“Kýraç, 27 Aðustos'ta sevenleriyle buluþacak”

Büyük zaferin yýl dönümü kutlamalarý, 27 Aðustos Cumartesi günü saat 19.00'da ünlü sanatçý Kýraç'ýn konseriyle baþlayacak. Akbelen Mahallesi'ndeki Koray Aydýn Stadyumu'nda sahne alacak olan sanatçý Kýraç, sevilen þarkýlarýný Mersinliler için söyleyecek.

'Kurtuluþ Kuþ ve Burak Bulut, 30 Aðustos'ta Toroslar Cumhuriyet Meydaný'nda

30 Aðustos Zafer Bayramý'nda ise Türkiye'nin sevilen sanatçýlarýndan Kurtuluþ Kuþ ve Burak Bulut, Toroslar'da hayranlarýyla buluþacak. Hit þarkýlarýyla müzik listelerinde ilk sýrada yer alan sanatçýlar Kurtuluþ Kuþ ve Burak Bulut, 30 Aðustos Salý günü saat 19.00'da Çaðdaþkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydaný'nda konser verecek.

Baþkan Yýlmaz'dan Zafer Haftasý Kutlamalarýna davet

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, zafer coþkusunu her zaman olduðu gibi hep birlikte yaþayacaklarýný ifade ederek, 7'den 70'e tüm hemþehrilerini konserlere davet etti.

“30 Aðustos, 100 yýl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atýldýðý ve milletimizin baðýmsýzlýðýný tekrar kazandýðý unutulmaz bir zafer, vatan sevgisi içerisinde kutladýðýmýz büyük bir bayramdýr. Toroslar Belediyesi olarak büyük zaferimizin 100. yýl dönümünü bu yýl da hemþehrilerimizle birlikte kutlayacak olmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Bu çerçevede Toroslarýmýzda ünlü sanatçýlarýmýz Kýraç, Kurtuluþ Kuþ ve Burak Bulut'u aðýrlayacaðýz. Tüm halkýmýzý Zafer Haftasý kutlamalarýmýza bekliyoruz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.