sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝLLÝ TAEKWONDOCU, ANTRENMANDA EVLÝLÝK TEKLÝFÝ YAPTI

  •  23 Aðustos 2022 Salý 16:59

Milli Taekwondo’u Yunur Emre Sayan ile Türkan Teke, ringde yeþeren aþklarýný yüzük ile taçlandýrdýlar. Yunus Emre, antrenmanda Türkan’a evlilik teklifi yaptý.

Þampiyonlarýn aþký bu kez ringde yeþerdi. Sayýsýz kez Türkiye þampiyonu olup, uluslararasý arenada madalya kazanan iki sporcu, birbirine gönül verdi. Kayseri Melikgazi Belediyespor bünyesinde Taekwondo yapan milli sporcu ve antrenör Yunus Emre Sayan, yýllardýr beraber spor yaptýðý Türkan Teke'ye gönlünü kaptýrdý.

Katýldýklarý bir turnuva sonrasýnda Türkan'a açýlmayý baþaran ve kalbini açan Yunus Emre Sayan, ailesinin de onayýný aldýktan sonra genç þampiyona evlilik teklifi yaptý. Salonda antrenman yaparken evlilik teklifi yapmayý kafasýna koyan milli sporcu Yunus Emre Sayan, kameralarýn kayýtta olduðu anda gönlünü kaptýrdýðý kýza yüzüðü sundu.

Antrenman esnasýnda sakatlanmýþ gibi yapýp Türkan'ýn dikkatinin daðýldýðý anda beline gizlediði yüzüðü çýkaran yunus Emre Sayan, evlilik teklifi yaptý. Yunus Emre'nin belinden yüzüðü çýkarýp kendisine evlilik teklifi yapmasýna çok þaþýran ve teklifi kabul eden Türkan Teke'nin de þaþkýnlýðý ve mutluluðu görülmeye deðerdi.

Yunus Emre Sayan'ýn hem anne-babasý hem de hocasý olan Yavuz Sayan ile Arzu Tan Sayan da, Yunus Emre ile Türkan'ýn mutluluklarýna ortak olarak onlarý tebrik etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.