sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZLÝ SPORCULAR ÖDÜLLE DÖNDÜ

  •  22 Aðustos 2022 Pazartesi 16:08

Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yetiþen ve mücadele eden sporcular, kazandýklarý ödüllere her geçen gün yenisini katmaya devam ediyor.

Bu gençlerden biri olan Milli Sporcu Miray Ulaþ, Eðirdir Triatlon Türkiye Kupasýnda, 'Paratriatlon Kadýnlarda Birinci Genel Klasman Yarýþmasýnda' 3. oldu.

Konya'da düzenlenen '5. Ýslami Dayanýþma Oyunlarý'nda da Milli Takým adýna ringe çýkan Akdeniz Belediye Spor Kulübü sporcusu Hatip Emlek, karþýlaþmalar sonucu gümüþ madalyanýn sahibi olarak kürsüye çýktý.

Baþkan'dan sporculara tebrik

Kente, kazandýklarý madalyalarla dönen Miray Ulaþ ve Hatip Emlek ile onlarý yetiþtiren antrenörleri tebrik eden Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, “Bizleri ve ailelerini gururlandýran sporcularýmýza teþekkür ediyorum. Sporu desteklemeye, sporcularýmýzýn yanýnda olmaya devam edeceðiz. Geleceðin genç yeteneklerimizin sporda kariyer yapmalarý için her zaman yanlarýndayýz. Bir yandan Akdeniz'e yeni spor tesisleri kazandýrýrken, zamanla yýpranan tesislerimizi de tamamen yenileyip sporcularýmýzýn ve spor yapmak isteyen vatandaþlarýmýzýn hizmetine sunuyoruz. Eski bir sporcu olarak Akdeniz ilçemizi sporda da elde ettiði baþarýlarla anýlan bir kent yapma mücadelemiz devam edecek” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.