sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YAYLA ÞENLÝKLERÝ KONSERLERÝ SÜRÜYOR

  •  20 Aðustos 2022 Cumartesi 15:26

Mersin Büyükþehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerinin Mersin’in her noktasýna yayýlmasý için baþlattýðý ‘Yayla Þenlikleri’ni sürdürüyor. Ýlçe ilçe gezen Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Daire Baþkanlýðý’na baðlý Türk Halk Müziði Topluluðu ve Kent Orkestrasý ile kentin her noktasýndan müzik sesleri yükseliyor.

‘Yayla Þenlikleri' çerçevesinde yapýlan konserlerle merkeze en uzak noktadaki vatandaþlar da konser keyfi yaþýyor. Kendilerine her hafta farklý bir rota belirleyen ve kýrsalda vatandaþlarla buluþan Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi bünyesindeki Türk Halk Müziði Topluluðu ve Kent Orkestrasý, haftanýn kapanýþýný Aydýncýk ve Gülnar ilçelerinde muhteþem bir konserle yaptý.

Aydýncýk ilçesi Duruhan Mahallesi'nde sahne alan Türk Halk Müziði Topluluðu, sevilen türküleri Aydýncýklýlar için seslendirirken, Gülnar'da pazar yerinde sahne alan Kent Orkestrasý ise bölge sakinlerine eðlenceli bir akþam yaþattý.

Yaz akþamlarýný, ilçelerine kadar gelen kültür sanat ekibi sayesinde renklendiren Aydýncýk ve Gülnarlý vatandaþlar ise verilen konserlerden memnun ayrýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.