sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER, MERSÝN ÝDMANYURDU’NUN KURULUÞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

  •  17 Aðustos 2022 Çarþamba 13:38

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Yeni Mersin Ýdman Yurdu Kulübü tarafýndan kentin asýrlýk çýnarý Mersin Ýdman Yurdu’nun 97. kuruluþ yýldönümünde düzenlenen etkinliðe katýldý.

Adnan Menderes Bulvarý üzerindeki Mersin Ýdmanyurdu Meydanýnda düzenlenen etkinliðe Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþin Yýlmaz, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Yeni Mersin Ýdman Yurdu Kulüp Baþkaný Metin Saltýk, Tarsus Organize ve Sanayi Bölgesi Baþkaný Sabri Tekli ile taraftarlar katýldý.

“Bugün Mersin Ýdmanyurdu tekrar küllerinden doðuyor”

Konuþmasýna, Mersin Ýdmanyurdu'nun kuruluþ yýldönümünü kutlayarak baþlayan Baþkan Seçer, “Mersin Ýdmanyurdu asýrlýk bir çýnar. Üzüntülü yýllar yaþandý ama bugün Mersin Ýdmanyurdu tekrar küllerinden doðuyor. Mersin Ýdmanyurdu'nun Mersin'e katacaðý en önemli þey, Mersin'in huzuruna, birliðine, beraberliðine yapacaðý katkýdýr. Biz onun için spor diyoruz, onun için spor kulüplerimiz diyoruz, onun için Mersin Ýdmanyurdu diyoruz. Geçici bir kriz dönemi yaþandý. Metin Baþkanýn ve nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerinin üstün çabalarýyla, Mersin Ýdmanyurdu'nun o güzel günlerine, baþarýdan baþarýya koþan günlerine yürümesinin formülü belli. Bu ilacýn adý Mersin'in birliði, beraberliði, herkesin bu davaya, bu mücadeleye sahip çýkmasýdýr” dedi.

“Mersin Ýdmanyurdu'na siyaset üstü bir anlayýþla sahip çýkacaðýz”

Mersin'in çeþitli zenginliklere sahip bir kent olduðunu belirten Seçer, “Mersin zengin bir kent, övünüyoruz. Limanýmýz, iþ insanlarýmýz var, muazzam üreten bir kent. Kulüplerimizin desteklenmesi lazým. Geçmiþten kaynaklanan hatalarýmýzý tekrar yapmamamýz lazým. Mersin Ýdmanyurdu siyaset üstüdür. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalým, Mersin'in spor kulübü Mersin Ýdmanyurdu'na siyaset üstü bir anlayýþla sahip çýkacaðýz. Bunun sözünü de ben Büyükþehir Belediye Baþkanýnýz olarak veriyorum. Bundan sonra tribünlerin dolmasýný arzu ediyoruz. Bizler de orada olacaðýz. Baþkanýmýzýn daha iyi transferler yapmasýna, biz de katký vermeyi sürdüreceðiz” ifadelerini kullandý.

“Yeni Mersin Ýdmanyurdu Meydanýný buradan söz veriyorum”

Mersin Ýdmanyurdu Meydanýna bazý eleþtiriler aldýklarýný da belirten Seçer, bu eleþtirilere iliþkin þu açýklamayý yaptý: “Ýçinde bulunduðumuz meydan, Mersin Ýdmanyurdu Meydaný. Mersin Ýdmanyurdu Meydanýnýn daha güzel bir þekilde olmasý lazým diye bana çok eleþtiri geldi. Burasý Mersin Büyükþehir Belediyesine ait bir park, ancak tahsis sorunu yüzünden belli bölümlerde yenileme çalýþmalarýný yapamýyoruz. Ben Valimizi ziyaret ettiðimde de kendisine, kurumlardan ya da bakanlýklardan beklentilerimizi aktardým. Bu tahsis konusunu da o dosyanýn içine koymuþtum. Mersin Ýdmanyurdu ile ilgili yeni meydan projemiz de hazýr. Mersin Ýdmanyurdu Meydaný ile Hilton arasýnda kalan bölümde yapacaðýmýz yenileme çalýþmalarýnda, yeni Mersin Ýdmanyurdu Meydanýný hayata geçirmeye buradan söz veriyorum."

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.