sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KÝCK BOKS SPORCUSU HATÝP, KONYA’DAN MADALYA ÝLE DÖNMEK ÝSTÝYOR

  •  13 Aðustos 2022 Cumartesi 11:12

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Konya’da düzenlenen ’5’inci Ýslami Dayanýþma Oyunlarý’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Kick Boks sporcusu Hatip Emlek ve Antrenörü Nasýr Kandemir’i makamýnda aðýrladý.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü Antrenörü Nasýr Kandemir, spora ve sporcuya her zaman destek veren Baþkan Gültak'a teþekkür ederek, "Yarýþmalarda, hem ülkemizi, hem ilçemizi ve de belediyemizi en iyi þekilde temsil ederek þampiyonlukla döneceðimize inanýyorum” dedi. Kick Boks sporcusu Hatip Emlek de Konya'da yapýlacak oyunlarda Türkiye'yi en iyi þekilde temsil edeceðini belirterek, desteðinden dolayý Baþkan Gültak'a teþekkür etti.

“Sporcularýmýza sahip çýkmaya devam edeceðiz”

Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Baþkan Gültak, zorlu koþullara raðmen Akdeniz'de geleceðin sporcularýný yetiþtiren, gençleri yetenekli olduklarý savunma sporlarýna teþvik eden, Türkiye ve Avrupa þampiyonalarýndan madalyalarla dönen sporcular yetiþtiren antrenör Nasýr Kandemir'e teþekkür etti. Gültak, “Sporcumuz Hatip Emlek de Konya'da, 9'unda baþlayýp 18 Aðustos'a dek sürecek olan 5'inci Ýslami Dayanýþma Oyunlarý'ndan 57 kiloda kick boksta Türkiye'yi temsil edecek. Biz ondan birincilik bekliyoruz. Ýnþallah derecesini ve madalyasýný alýp kente dönecek” diye konuþtu.

“Altýn madalyayý al gel”

Gültak, belediyenin imkanlarý dahilinde, Antrenör Nasýr Kandemir'in sporcu yetiþtirdiði salonu da yenileyip gençlerin hizmetine açmak ve yeni sporcular yetiþmesine katký sunmak istediklerini kaydetti. Baþkan Gültak; “Sporcu gençlerimize de sporun her dalýna yönelen gençlerimize ve çocuklarýmýza da sahip çýkacaðýz. Nasýr Hocamýzý da yalnýz býrakmayacaðýz. Yeni þampiyonlarýn yetiþmesi dileðiyle Hatip'e baþarýlar diliyorum. Altýn madalyayý al ve gel” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.