sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU, 3 FUTBOLCU TRANSFER ETTÝ

  •  12 Aðustos 2022 Cuma 15:37

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve sezona þampiyonluk parolasýyla giren Yeni Mersin Ýdman Yurdu, Aziz Aksoy, Onur Erdem Beytaþ ve Abdurrahman Emek’i renklerine baðlayarak, kadrosunu nokta transferlerle güçlendirdi.

Transfer komitesi, Teknik Direktör Ersin Aka ve Sportif Direktör Vedat Çoban'ýn büyük titizlikle çalýþmalarýný yürüttüðü transfer çalýþmalarýnda sona gelindi ve kulüp transferleri arka arkaya açýklamaya baþladý. Son olarak Esenler Erokspor formasý giyen ve þampiyonluk yaþayan defans oyuncusu Aziz Aksoy'u kadrosuna katan Yeni Mersin Ýdman Yurdu, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada, "Kulübümüz, en son Esenler Erokspor takýmýyla þampiyonluk yaþamýþ defans oyuncusu Aziz Aksoy'u Çaykur Rizespor'dan 1 yýllýðýna kiralamýþtýr" ifadelerini kullandý.

Geçen sezon kadroda yer alan orta saha oyuncularýnýn büyük çoðunluðu ile yollarýný ayýran ve orta saha bölgesini güçlendirmek isteyen Mersin ekibi, Ýstanbulspor'dan Abdurrahman Emek ve Keçiörengücü'nden Onur Erdem Beytaþ ile anlaþtý.

Kýrmýzý-lacivertliler 24 yaþýndaki Onur Erdem Beytaþ ile 2 yýllýk sözleþme imzalarken. 21 yaþýndaki Abdurrahman Emek ile 1 yýllýk anlaþma saðladý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.