sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’PRO BEACH TOUR PLAJ VOLEYBOLU MERSÝN ETABI’ SONA ERDÝ

  •  8 Aðustos 2022 Pazartesi 16:54

Mersin Büyükþehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iþbirliði ile düzenlenen ve Kýzkalesi’nde yapýlan ‘Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu Mersin Etabý’ sona erdi.

Türkiye'nin yaný sýra KKTC ve Ukrayna'dan da sporcularýn katýldýðý 5-7 Aðustos tarihleri arasýnda düzenlenen turnuvada, 17 erkek 12 kadýn takýmý kýyasýya mücadele etti. Kadýnlar kategorisinde Merve Çelebi ile Bahanur Gökalp 280 puanla, erkekler kategorisinde ise Murat Giginoðlu ile Ali Cebeci 280 puanla birinci oldu. Hem tatil hem spor hem de müziðin bir arada yaþandýðý organizasyonda, 2 gün boyunca sporcular ter dökerken, Mersinliler ve tatile gelen vatandaþlar da kýyasýya mücadele ile geçen maçlarý dikkatle takip etti. 2 gün süren turnuvanýn akþamýnda ise Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý sahne aldý.

Turnuvada 1. olan takýmlara ödüllerini Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel ile TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oðuz Deðirmenci, 2. olan takýmlara ödüllerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baþkaný Emrullah Taþkýn ile Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbað, 3. olan takýmlara ödüllerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Þube Müdürü Bünyamin Gökayaz ile TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oðuz Deðirmenci verdi.

“Kýzkalesi beni büyüledi”

Kadýn kategorisinde 280 puanla 1. olan takýmdan Merve Çelebi, hava sýcaklýðýnýn çok yüksek olmasýndan dolayý maçlarýn zorlayýcý olduðunu ifade ederek, “Burayý þampiyonlukla bitirdiðimiz için çok mutluyuz. Organizasyon çok iyiydi. Mersin Büyükþehir Belediyesine, Türkiye Voleybol Federasyonu'na her þey için çok teþekkürler. Kýzkalesi beni büyüledi diyebilirim. Ýlk defa geldim buraya. Yemekler çok iyi, tantuni muazzam. Ýnþallah bir gün oynamak için deðil, tatile de geleceðim” dedi.

Erkek kategorisinde 280 puanla 1. olan takýmdan Murat Giginoðlu, yaklaþýk 13 yýldýr plaj voleybolu takým sporcusu, ayný zamanda beden eðitimi öðretmeni olduðunu ifade ederek, “Uzun bir aradan sonra tekrar Mersin'deyiz. Harika bir organizasyon oldu. Tekrar burada olmak bizim için mutluluk vericiydi. Mersin'de bir þampiyonluk daha yaþadýk. Öncelikle partnerimi, sonra diðer takýmdaki arkadaþlarý tebrik ediyorum, çok güzel mücadele sergilediler. Mersin Büyükþehir Belediyesine ve Türkiye Voleybol Federasyonumuza çok teþekkür ederiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.