sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERSÝN AKA KIZILCAHAMAM KAMPINI DEÐERLENDÝRDÝ

  •  2 Aðustos 2022 Salý 18:01

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ýçel Ýdman Yurdu, yeni sezon hazýrlýklarýný Kýzýlcahamam’da sürdürüyor. Günü çift antrenmanla tamamlayan Takým, günün ilk antrenmanýnda fitness çalýþmasý yaparken, akþam saatlerinde ise taktik ve teknik çalýþmasý gerçekleþtiriyor.

Kýzýlcahamam kampýnda açýklamalarda bulunana Ýçel Ýdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, takýmýn son durumu hakkýnda deðerlendirmelerde bulundu. Yönetimle, þehirle ve taraftarla ayný hedefleri paylaþmak için Ýçel Ýdman Yurdu’na geldiðini belirten Aka, “Ayný hedefleri gerçekleþtirmek için bu kulüp ve þehir ile birlikteliðimiz gerçekleþti. Ýlk 7 gün Mersin’de çalýþmalarýmýza baþladýktan sonra Kýzýlcahamam’a geldik. Burada da 7-8 gündür hazýrlýklarýmýzý sürdürüyoruz. 3 Aðustos 2022’de (bugün) ilk hazýrlýk maçýmýzý yaparak buradaki kampýmýzý noktalayacaðýz. Daha sonrasýnda ise 3 günlük iznin ardýndan yine Kýzýlcahamam’da ikinci etap kampýmýza baþlayacaðýz. Ýkinci etapta da 10 günlük bir çalýþmanýn ardýndan 3. Etap için Bolu’ya gideceðiz. Orada daha çok hazýrlýk maçlarýna aðýrlýk vereceðiz. Ayýn 26’sýnda da Mersin’e dönerek ligin ilk haftasýnda karþýlaþacaðýmýz Amasyaspor 1968 maçý için hazýrlanacaðýz. Bu sezonun ilk maçýný kendi taraftarýmýz önünde oynayacaðýz. Açýkçasý hem ben hem de oyuncularým o aný sabýrsýzlýkla bekliyor” dedi.

 

“YAKLAÞIK 3-4 OYUNCUYU DAHA KADROMUZA KATMAMIZ GEREKÝYOR”

Transfer konusunda da bilgi veren Teknik Direktör Ersin Aka, “Ben gelmeden önce takýma iki oyuncu transfer edilmiþti. Ben geldikten sonra iki oyuncu Mersin’de, 3 oyuncu ise Kýzýlcahamam’da aramýza katýldý. Toplamda 7 oyuncuyu kadromuza katabildik. Güzel bir ortam oluþtuðunu düþünüyorum. Yaklaþýk 22 yýldýr futbolun içerisinde görev alýyorum ama inanýn bu yýl kadar kadro kurmakta zorlandýðýmý hatýrlamýyorum. Bunun en büyük sebebinin ülkemizin içinde bulunduðu ekonomik nedenler olduðuna inanýyorum. Büyük bir kaos ortamý var. Futbolcular ne olduðunun farkýnda deðil. Örneðin; geçen sezon 1 liraya oynayan oyuncunun bu sezon 6-7 lira beklentisi var. Bizlerde kadro planlamamýzda, üst liglerden veya yýllardýr 3. Lig’de baþarýlý performans sergileyen, þampiyonluk yaþamýþ oyuncularý almayý istediðimiz için gerçekten zorlandýðýmýzý söylemek isterim. Gerek yönetim gerekse biz gecemizi gündüzümüze katarak ciddi bir mesai harcýyoruz. Yaklaþýk 3 veya 4 oyuncuyu daha kadromuza katmamýz gerekiyor. Ýnce eleyip sýk dokuyoruz. Bütçelerden dolayý zorlansak da herkesin gönlü rahat olsun. Çok güzel bir takým ve çok iyi bir futbol taraftarlarýmýza izleteceðiz” diye konuþtu.

 

“OYUNCULARIM ZORLU ÝDMANLARI BÝLE BAÞARILI GEÇÝRDÝ”

Takýmdaki son durum hakkýnda da konuþan Aka, “Þu anda oyuncularýmýz ve teknik ekibimizle keyifli bir zaman geçirdiðimizi söyleyebilirim. Gerek yeni katýlan gerekse eskiden oynayan oyuncular çok iyi bir kaynaþma dönemi geçirdiler. Antrenmanlarýmýz çok keyifli ve verimli geçiyor. Ýlk idmanlar performans açýsýndan aðýr ve zorlu geçen antrenmanlardýr ama oyuncularýmýz bu zorlu idmanlarý bile çok baþarýlý bir þekilde geçirdiler. Oyuncularýmýzýn çok istekli oluþu bizi geleceðe yönelik ciddi anlamda umutlandýrýyor. Bizler de güzel bir sistem geliþtirerek taraftarlarýmýzýn keyif alacaðý maçlar izletmeyi amaçlýyoruz. Gittiðim her takýmda bunu baþardým. Burada da bu sistemi kurmak için elimizden geleni yapýyoruz. Oyuncularýmýn da buna iyi reaksiyon vermesi bizi çok umutlandýrýyor” diyerek sözlerini noktaladý. 

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.