sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FUTBOL TURNUVASINDA TRÝBÜNLERÝ KADINLAR DOLDURDU

  •  1 Aðustos 2022 Pazartesi 14:35

Mersin’de 17.’si düzenlenen Erdemli Kaymakamlýk Kupasý futbol turnuvasýnda tribünün büyük bölümünü dolduran köylü kadýnlar, eþleri, çocuklarý ve torunlarý için tezahürat yaptý. Tribünde yer bulamayan bazý kadýnlar ise maçý stat çevresindeki tepelerden izledi.

Bu yýl Pençe-Yýldýrým Harekatý bölgesinde þehit olan Piyade Uzman Çavuþ Remzi Niþan adýna düzenlenen Erdemli Kaymakamlýk Kupasý futbol turnuvasýnýn açýlýþýna kadýn seyirciler damga vurdu. Köylü kadýnlar eþleri, oðullarý ve torunlarýný izlemek için tribünleri doldurup, tezahürat yaptý. Ýlçeye baðlý Kayacý Mahallesi'ndeki futbol sahasýnda Erdemli Kaymakamý Avni Kula, Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu ve spor kulüpleri temsilcilerinin baþlama vuruþuyla 118 maça sahne olacak turnuvanýn açýlýþý yapýldý. 6 grupta 36 takýmýn mücadele edeceði turnuvanýn ilk maçý için Kayacý ve Limonlu mahalle takýmlarý karþýlaþtý. Sporcular sahada ter dökerken, aileleri de maçlarý tezahüratlar eþliðinde izledi.

"Centilmence turnuva olsun, kavga, dövüþ istemiyoruz"

Köylü kadýnlardan Zeynep Ýpçi, "3-4 tane yeðenim var. Saðlýkla oynasýnlar, baþarýlar dilerim. Ýnþallah maç bizim olur. Ýyi olsun, centilmence olsun, dövüþ, kavga istemiyoruz, güzellikle oynasýnlar" dedi.

Takýmlarýný desteklemek için geldiklerini belirten Ümmü Serin ise, "Ýki oðlum oynuyor, iki yeðenim oynuyor. Onlarý desteklemek için geldik. Kavgasýz, dövüþsüz hayýrlýsý ne ise o olsun. Ýnþallah bizim çocuklarýmýz þampiyon olur" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.