sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE YÜZME HAVUZU ÇOCUKLARIN AYAÐINA GELÝYOR

  •  28 Temmuz 2022 Perþembe 13:50

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, denize veya havuza gitme imkaný bulamayan çocuklarý yüzme havuzu ile buluþturmaya devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, denize veya havuza gitme imkaný bulamayan çocuklarý yüzme havuzu ile buluþturmaya devam ediyor.

Akdeniz ilçesinde artýk geleneksel hale gelen ve her yaz yüzlerce çocuðun ücretsiz yüzme öðrendiði, arkadaþlarýyla da yaz sýcaðýnýn keyfini çýkardýðý kurslarýn bu yýlki ayaðý yoðun ilgi altýnda gerçekleþiyor. Kültür Sosyal Ýþler Müdürlüðünce 2 Temmuz Madýmak Barýþ ve Kardeþlik Parký içine portatif bir yüzme havuzu kuruldu. Uzman eðitmenler ve cankurtaranlar gözetiminde, 28 Haziran'da baþlayan bu yýlki kursa 2009 ile 2015 doðumlu Akdenizli çocuklarýn baþvurularý alýndý.

Havuzu ziyaret eden Baþkan Gültak çocuklarýn sevincini paylaþtý

Akdeniz Belediyesinin park içine kurduðu yüzme havuzunu, baþkan yardýmcýlarý ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, çocuklarýný kursa getiren annelerle sohbet etti. Duygularýný dile getiren anneler, çocuklarýna böylesi güzel bir imkan saðladýðý için Baþkan Gültak'a teþekkür etti. Küçük çocuklar da tatili en güzel þekilde deðerlendirip yüzme öðrendiklerini, ayrýca arkadaþlarýyla birlikte havuzun keyfini sürdüklerini dile getirdiler.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.