sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

30 AÐUSTOS ZAFER KUPASI HEYECANI BAÞLADI

  •  14 Temmuz 2022 Perþembe 11:51

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan ‘30 Aðustos Zafer Bayramý’ dolayýsýyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Mahalleler Arasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý Futbol Turnuvasý’ heyecaný baþladý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan ‘30 Aðustos Zafer Bayramý' dolayýsýyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Mahalleler Arasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý Futbol Turnuvasý' heyecaný baþladý.

Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel'in, Çavak Mahallesi ile Karahacýlý Mahallesi arasýnda gerçekleþen karþýlaþmanýn baþlama vuruþunu yapmasý ile start alan turnuvada 26 takým, her hafta sonu yapýlacak karþýlaþmalarla 30 Aðustos Zafer Kupasý'ný kaldýrmak için ter dökecek.

26 Takým Zafer Kupasý için ter dökecek

Turnuvanýn açýlýþ konuþmasýný yapan Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel, “Büyükþehir Belediyemiz tarafýndan düzenlenen Mahalleler Arasý Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý Futbol Turnuvasý, artýk geleneksel bir hale geldi” dedi. Turnuvanýn, geçtiðimiz yýllarda pandemi koþullarý dolayýsý ile yapýlamadýðýna dikkat çeken Gökbel, “26 takýmýn katýldýðý bu turnuva 30 Aðustos Zafer Bayramý'nda 3'üncülük, 4'üncülük ve final maçlarý ile sona erecek. Ben katýlan tüm takýmlarýmýza, hocalarýna ve muhtarlarýmýza teþekkür ediyorum. Zafer Kupasý'nýn özellikle futbolcularýmýz için sakatlanmadan, kardeþçe ve barýþ içinde geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.