sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’YAZ DOSTUM KONSERLERÝ’ BAÞLADI

  •  13 Temmuz 2022 Çarþamba 10:10

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen ’Yaz dostum konserleri’, büyük ilgi görüyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen 'Yaz dostum konserleri', büyük ilgi görüyor. Kentte yaþayan ve tatil için Mersin'e gelen çok sayýda vatandaþ, düzenlenen konserlerde doyasýya eðlenerek tatilin tadýný çýkarýyor.

Kültür Park Fenerbahçe Meydaný yaný ve Kültür Park Uçak Maketi önünde eþ zamanlý olarak düzenlenen konserlerde, toplam 15 sanatçý ve grup sahne alýyor. Etkinlik takviminin dün akþamki bölümünde Fenerbahçe Meydaný yanýnda Serhat Erdem, Uçak Maketi önünde ise Filozof Kedi isimli grup sahne aldý. 7'den 77'ye her yaþtan müzikseverin ilgiyle izlediði konserlerde, özellikle gençler, sevilen þarkýlarda sanatçýlara eþlik ettiler.

“Genç müzisyenlere verilen destek çok önemli”

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'in, pandemi döneminde de benzer bir etkinlik ile yerel sanatçýlara çok önemli bir destekte bulunduðunu hatýrlatan Nurcan Dal isimli öðretmen, “Genç müzisyenlere bu fýrsatý verdiði için, Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer'e teþekkür ediyoruz. Özellikle takipçisiyiz. Pandemi döneminde de gençlere bu fýrsatý verdiðinde, onlar çok mutlu oldular. Ben öðretmenim. Bu anlamda, genç müzisyenleri o zor durumda hem müzik anlamýnda desteklemesi hem de maddi anlamda gençlere cep harçlýðý olarak duyarlý olmasý biz büyükleri çok mutlu etti. Her türlü müzik olsun ama bizim gibi orta yaþlýlarý da düþünsünler. Farklý tarzda müzikler, türküler olabilir. Daha farklý sanatçýlarýmýz da olabilir” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.