sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK: "AKDENÝZ’DE ARTIK BARIÞ VE KARDEÞLÝK VAR"

  •  8 Temmuz 2022 Cuma 11:34

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü’ne baðlý hizmet veren Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde yýlsonu gösterisi düzenlendi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü'ne baðlý hizmet veren Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi'nde yýlsonu gösterisi düzenlendi. Farklý etkinlikler ve sergilerle renklenen gösteride hünerlerini sergileyen kreþ miniklerine karneleri verildi.

Etkinliðe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, AK Parti Akdeniz Ýlçe Baþkaný Emin Genç, Özgürlük Mahalle Muhtarý Ömer Erguvan, Yeþilçimen Mahalle Muhtarý Cemal Akçay, kültür sanat evi eðitmenleri ve kreþ öðretmenleri, kursiyer gençler ve kadýnlar ile çocuklarý katýldý. Birbirinden renkli ve eðlenceli etkinliklere sahne olan buluþmada, kreþ öðrencisi miniklerin ‘Farecik' ve ‘Senden Daha Güzel' isimli gösterisi beðeni topladý.

“Akdeniz'de artýk barýþ ve sevgi var”

Etkinlikte kreþ öðrencilerinin sahnelediði Diyarbakýr yöresine ait halkoyunlarý, giyim ve el sanatlarý sýnýflarýnýn hazýrladýðý geri dönüþüm ve yöresel kostüm sergisi, eðitimde oyun etkinlikleri kursu öðrencilerinin hazýrladýðý Ýstiklal Marþý ve bayrak gösterisi izleyenlerden tam not aldý. Buluþmada, kreþ öðrencisi miniklerin karneleri de törenle takdim edildi. Etkinlikte konuþan Baþkan Mustafa Gültak, "Akdeniz'de artýk, barýþ ve kardeþlik var. Artýk Akdeniz'de hiç kimse dilinden, dininden, mezhebi ve etnik kökeninden dolayý ötekileþtirilmiyor. Akdeniz artýk sevgi ve muhabbet dolu. Tabi bu günlere kolay gelmedik. Ama sizlerle birlikte azimle devam ediyoruz. Özellikle kadýnlar ve gençlere yönelik yoðun projeler üretiyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.