sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ’NÝN KARDEÞ KENTÝ MERSÝN’DE

  •  25 Haziran 2022 Cumartesi 12:36

10. Uluslararasý Soli Güneþ Festivali için Mersin’e gelen Mezitli Belediyesi kardeþ kenti Berlin Tempelhof-Schöneberg Belediye Baþkaný Jorn Ottman ve beraberindeki heyet, Belediye Baþkaný Neþet Tarhan’ý ziyaret etti.

Baþkan Tarhan'ýn yaný sýra ilgili belediye baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürlerinin de hazýr bulunduðu ziyarette, Mezitli ve Tempelhof-Schöneberg belediyelerinin kardeþ þehir iliþkileri konuþuldu. Baþkan Tarhan konuk belediye baþkanýna Mezitli Soli Pompeiopolis Antik Kentinin resmedildiði aný tabaðýný hediye etti. Ziyaret esnasýnda konuk heyette bulunan ve doðum günü olan Tempelhof-Schöneberg Belediye Meclisi Baþkan Yardýmcýsý Martina Zander-Rade'ye sürpriz yapýlarak pasta kesildi.

Konuk Belediye Baþkaný Jorn Ottman, ilk kez geldiði Mezitli'den çok etkilendiðini ifade ederek, "Mezitli kardeþ þehirler arasýnda en fazla iþ birliði yaptýðýmýz kent olmasý nedeniyle son derece önemli bir kent. Ýki ülkenin dostluðunu ve kardeþliðini pekiþtirecek baþarýlý iþlere imza attýk” dedi.

Baþkan Tarhan ise "Tempelhof-Schöneberg ile çok saðlýklý bir kardeþ þehir iliþkisi yürütüyoruz. Almanya'yý ziyaretimizde gördüðümüz pek çok uygulamayý Mezitli'de hayata geçirdik. Yeni belediye baþkaný olan Jorn Ottman'ý ilk kez Mezitli'de aðýrlamaktan dolayý mutluyuz. Ýkili iliþkileri daha da geliþtirerek sürdürmeye devam edeceðiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.