sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DEN KULÜPLER ÞAMPÝYONASINDA 3’Ü BÝRÝNCÝLÝK 9 MADALYA

  •  20 Haziran 2022 Pazartesi 15:37

Mersin’de 19-20 Haziran tarihleri arasýnda gerçekleþtirilen Kulüplerarasý Okçuluk Ýl Þampiyonasýnda Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü, 3 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Kulüplerarasý Okçuluk Ýl Þampiyonasý 19-20 Haziran tarihleri arasýnda Mersin'de gerçekleþtirildi. 87 kiþinin katýldýðý þampiyonada, olimpik yay yýldýz erkekler kategorisinde toplamda 720 puan üzerinden 602 puan atan Ali Bartu Özbay, makaralý yay yýldýz erkekler kategorisinde 607 puan atan Furkan Duran ve makaralý yay 11-12 yaþ küçük erkek kategorisinde Mustafa Özkan birinci olarak altýn madalyanýn sahibi oldu. Yarýþmada, makaralý yay yýldýz erkekler kategorisinde Göktürk Harikçi üçüncü, makaralý yay 11-12 yaþ küçük kýzlar kategorisinde Ayþe Ecem Nurdan ikinci, makaralý yay 11-12 yaþ küçük erkekler kategorisinde Hakký Efe Düzenli ikinci, Arda Dikme ise üçüncü oldu. Olimpik yay 9-10 yaþ minik kýzlar kategorisinde Nur Eker ve 11-12 yaþ küçük erkekler kategorisinde Uraz Morgül de ikinci olarak gümüþ madalyanýn sahibi oldu.

Olimpik Yay Yýldýz Erkekler Ýl Þampiyonu olan Ali Bartu Özbay, okullar arasý yarýþmada kötü bir sonuç aldýðýný ve buna çok üzüldüðünü ifade ederek, "Haftanýn en az 5 günü çalýþarak bu yarýþmaya katýldým ve çalýþmalarýmýn karþýlýðýný il þampiyonu olarak aldým. Hedefim ilerleyen süreçlerde Türkiye Þampiyonu olmak” dedi.

Yarýþma ile ilgili deðerlendirmede bulunan Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Baþkaný Aytekin Ataþ ise “Kulübümüz adýna alýnan baþarýlar için gerçekten çok mutluyuz. Ancak þunun da bilinmesini isterim ki bizler için asýl baþarý madalyanýn ötesinde çocuklarýmýzý spora yönlendirmek, onlar için sporu bir yaþam tarzý haline dönüþtürmektir. Çünkü spor kiþinin bedenini ve ruhunu rahatlatan en güzel aktivitedir. Umuyoruz ki ilerleyen günlerde aldýðýmýz bu baþarýlarýn devamý gelecektir. Sporcularýmýzýn almýþ olduðu bu baþarýlarda emeði geçen antrenörlerimize ve baþarýlarýmýzýn asýl mimarý anne ve babalara sonsuz teþekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuþtu.

Bir sevindirici haberin de Ankara'dan geldiðini ifade eden Ataþ, “15 -20 Haziran 2022 tarihleri arasýnda Ankara'da yapýlan 15 Yaþ Altý Badminton Türkiye Þampiyonasýna katýlan sporcumuz Elif Nisa Güllük, bin 200 sporcu içerisinde elemeler sonucu ilk 16'ya kalma baþarýsý gösterdi. Bu baþarýyla sporcumuz sevincimize sevinç katmýþ ve Milli Takým yolculuðunun ilk basamaklarýna adým atmýþ oldu. Sporcumuzun almýþ olduðu baþarýda emeði geçen kýymetli antrenörümüz Hakan Uysal'ý da ayrýca kutluyoruz” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.