sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KENT ORKESTRASINDAN DENÝZCÝLER KAMPINDA ‘YAZA MERHABA’ KONSERÝ

  •  17 Haziran 2022 Cuma 17:11

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kent Orkestrasý kenti ezgilerle dolduruyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birçok noktada ‘Yaza Merhaba' konserleri veren Kent Orkestrasý, bu kez de Mezitli ilçesinde vatandaþlarla buluþtu.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, merkez Mezitli ilçesi Denizciler Kampýnda ‘Yaza Merhaba' konseri verildi. Etkinlikte, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde kadýn üretici stantlarý da kuruldu. Denizciler Kampýnda gerçekleþtirilen ve 2 gün süren etkinlikte, kadýnlar çeþitli el emeði ürünlerini sergileyerek satýþ yaptý. Bölgedeki vatandaþlar da hem stantlarý gezdi hem de Kent Orkestrasýnýn parçalarýna eþlik etti.

“Bu tesislerde böyle bir etkinlik yapýlmamýþtý”

Etkinliðe katýlan vatandaþlardan emekli astsubay Niyazi Yalçýn, “Bu tesislerde böyle bir etkinlik yapýlmamýþtý. Ben çok güzel buldum. Özellikle müzik ve üretici hanýmlarýn stantlarý çok hoþ. Onlarý çok beðendim. Belediyenin bu çalýþmalarýný zaten takip ediyorum sürekli. Kent Orkestrasýný da çok beðendim. Sanýrým herkesin buna ihtiyacý vardý” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.