sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS SU PARK AÇILIYOR

  •  16 Haziran 2022 Perþembe 09:12

Tarsus Belediyesi, sýcak yaz günlerinde vatandaþlara serinleme imkaný sunan, hijyenik koþullarda yüzme kurslarýna da ev sahipliði yapan Tarsus Su Park’ýn 2022 yaz sezonunu yarýn açýyor.

Tarsus Belediyesi, sýcak yaz günlerinde vatandaþlara serinleme imkaný sunan, hijyenik koþullarda yüzme kurslarýna da ev sahipliði yapan Tarsus Su Park'ýn 2022 yaz sezonunu yarýn açýyor.

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tarsuslulara sýcak yaz günlerinin bunaltýcý havasýnda serinleme imkanlarýndan birisini sunan Tarsus Su Park havuzu, alýnan su numunelerinin laboratuvarlarda analiz edilmesi ve gerekli hijyenik þartlar oluþturulmasýnýn ardýndan vatandaþlarýn ihtiyaçlarýna karþýlýk verecek düzeye getirildi. Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan'ýn talimatý ile giriþ ücretinin uygun tutulduðu Tarsus Su Park, gerekli hijyen taramalarýnýn ardýndan yarýn vatandaþlarýn hizmetine açýlýyor. Pazartesi, çarþamba, perþembe, cuma ve pazar günleri karma, salý günü kadýnlar, cumartesi günü ise aile günü olarak belirlenen Tarsus Su Park, vatandaþlara hizmet vermek üzere tüm hazýrlýklarýný tamamladý. Havuz giriþ fiyatlarý 50 TL olarak belirlenirken, özel ve deneyimli eðitmenler eþliðinde yüzme kurslarýna ev sahipliði de yapacak. Bu vesile ile 7'den 70'e tüm vatandaþlar yüzme öðretilebilecek. Havuzun kullaným saatleri ise hafta içi 11.30-16.00, hafta sonu ise 10:00- 16:00 olarak belirlendi. Atatürk Parkýnýn içindeki proje çalýþmalarýndan dolayý, Tarsus Su Parkýnýn giriþi ise Tarsus Belediyesi Nikah Salonu tarafýndan yapýlabilecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.