sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KIR ÇÝÇEKLERÝNDEN BAÞKAN SEÇER’E BABALAR GÜNÜ HEDÝYESÝ

  •  14 Haziran 2022 Salý 16:38

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Büyükþehir Belediyesinin geleceðin eðitimli sporcularýný yetiþtirdiði Kýr Çiçekleri Projesi çerçevesinde eðitim alan küçük sporcularla kahvaltý etkinliðinde buluþtu.

Kýr Çiçekleri Baþkan Seçer'e ‘Babalar Günü' dolayýsýyla, yaþadýklarý kýrsal bölgelere özgü ürünlerden oluþturduklarý bir sepet hediye etti.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Kýr Çiçekleri ile buluþmasýnda kýzlara “Nasýl gidiyor? Her þey yolunda mý? Yüzünüz gülüyor. Tatile giriyorsunuz ondan dolayý mý? Tatil modunda mýsýnýz?” þeklinde sorular yöneltti. “Burasý mý daha güzel” diye soran Baþkan Seçer, Kýr Çiçekleri'nden “Burasý” cevabýný aldý. Bu cevabýn üzerine Seçer, “Tatil de istemiyorsunuz, hep burada kalalým istiyorsunuz öyle mi? Hafta sonlarý evlere gidiyorsunuz, gitmek mi istiyorsunuz, kalmak mý hafta sonu?” sorusunu sordu ve “kalmak” yanýtýný aldý.

Kýr Çiçekleri'nden gün içerisinde ne yaptýklarýný dinleyen Seçer, dersleri ve hobileri hakkýnda da kýzlarla sohbet etti. Kýzlara, “Mersin'de yaþamak keyifli mi?” sorusunu yönelten Seçer, Kýr Çiçekleri'nden “evet, güzel” yanýtýný aldý. Baþkan Seçer bunun üzerine, “Kentimiz güzel deðil mi? Neyini seviyorsunuz Mersin'in?” dedi. Kýr Çiçekleri'nden ise “Her þeyini, denizini ve sizi” yanýtýný alan Seçer, “Çok teþekkür ederim, ben de sizleri seviyorum. Sýra bana geldiðinde ben de diyecektim ki insanlarýný çok seviyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.