sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SANATÇI UÐUR IÞILAK BOZYAZI’DA KONSER VERDÝ

  •  11 Haziran 2022 Cumartesi 14:59

Sanatçý Uður Iþýlak, Mersin’in Bozyazý ilçesinde konser verdi.

AK Parti Bozyazý Ýlçe Baþkanlýðý tarafýndan organize edilen ve Sahil Yaþam Parkýnda düzenlenen konsere, sanatçýnýn sevenleri yoðun ilgi gösterdi. Konser öncesi bir konuþma yapan AK Parti Bozyazý Ýlçe Baþkaný Seçkin Taþ, konsere gösterilen ilgiden dolayý katýlýmcýlara teþekkür etti. Taþ, “Bizim Bozyazý diye bir sevdamýz var, Mersin diye bir sevdamýz var. Bizim Türkiye diye bir sevdamýz var. Biz sevdalý olduðumuz sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk” dedi.

Cumhur ittifaký olarak millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Taþ, "Cumhur Ýttifaký olarak sizlerle beraber yürümekten, sýrtýmýzý size dayamaktan hiçbir zaman piþman olmadýk. Biz sadece sýrtýmýzý milletimize dayarýz. Daðdaki teröriste sýrt dayamayýz. Hepinizi saygý ve muhabbetle selamlýyorum. Hoþ geldiniz, þeref verdiniz” diye konuþtu.

Yapýlan konuþmanýn ardýndan sahne alan Sanatçý Uður Iþýlak, Sahil Yaþam Parkýný dolduranlara unutamayacaklarý bir gece yaþattý. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren sanatçýya izleyiciler de zaman zaman eþlik ederek keyifli bir gece yaþadý.

Vatandaþlarýn yoðun katýlýmý ile gerçekleþen programýn sonunda Ýlçe Baþkaný Seçkin Taþ ve MHP Bozyazý Ýlçe Baþkaný Mustafa Kayfeci tarafýndan sanatçý Uður Iþýlak'a çiçek takdim edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.