sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SOKAK KÖPEÐÝ ÝLE YAVRULARINA SAHÝP ÇIKTI

  •  10 Haziran 2022 Cuma 10:01

Mersin’in Silifke ilçesinde karayolu kenarýnda bir evin merdiven boþluðuna sýðýnan ve burada 11 yavru doðuran sokak köpeðine evin sahibi sahip çýktý.

Keben Mahallesi Silifke-Konya karayolu kenarýnda bir evin merdiven boþluðuna sýðýnan sokak köpeði burada 11 yavru doðurdu. Durumu fark eden ev sahibi Songül Sarýkaya, köpeðe ve yavrularýna sahip çýkýp, birileri tarafýndan sahiplenilinceye kadar bakma kararý aldý.

Merdiven boþluðundaki yavru köpeklerin sesini duyarak fark ettiðini belirten Sarýkaya, “Eþim kasaplýkla uðraþýyor. Yavrulayan sokak köpeði de ara sýra kasap dükkanýmýzýn yanýna gelirdi, biz de parça et ve kemik vererek beslerdik. Ama evimizin yanýnda hiç görmemiþtim. Bir sabah merdiven boþluðunda yavru köpeklerin sesini duydum. Baktýðýmda sokak köpeði 11 yavru doðurmuþ. Ben de çocuklarýmla birlikte köpeði ve yavrularý sahiplenip yemek vermeye baþladýk. Yavru köpekler büyüyünceye kadar yada birileri gelip sahipleninceye kadar da bakmaya devam edeceðim. Her canlý bakýma muhtaçtýr, bunlarý bana Allah gönderdi” dedi.

Anne köpeði ve yavrularýný saðlýk taramasýndan geçiren Veteriner Hakim Lokman Eren, anne köpeðin ve yavrularýnýn saðlýk durumunun iyi olduðunu, bakýmlarý yapýldýðý taktirde saðlýklý birer köpek olabileceklerini söyledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.