sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝNÝKLER MÝNÝ MÝNÝKLER ÞENLÝK LÝGÝ BAÞLADI

  •  3 Haziran 2022 Cuma 11:56

Türkiye Futbol Federasyonunun düzenlediði “U-11/U-12 Minikler Mini Minikler Þenlik Ligi” karþýlaþmalarý baþladý. Mersin Büyükþehir Belediyesinin sponsor olduðu lig mücadelesine 87 takým katýlýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi, Mersin'i spor kenti yapma yolunda çalýþmalarýna devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafýndan amatör futbol kulüplerine yönelik düzenlenen ‘U-11 / U-12 Minikler Mini Minikler Þenlik Ligi', Mersin Büyükþehir Belediyesinin sponsorluðunda baþladý. Mersin'den 87 futbol kulübünün katýldýðý müsabakalarda 2010-2011 ve 2012 doðumlu çocuklardan oluþan futbol takýmlarý, 40 gün sürecek lig maratonunda þampiyonluk için ter dökecek. Lig boyunca takýmlarýn saðlýk baþta olmak üzere ulaþým, yemek gibi ihtiyaçlarýný karþýlayan Mersin Büyükþehir Belediyesi, ligin tamamlanmasý ile birlikte þampiyon olan takým ve oyuncularýn kupa ve madalyalarýný da verecek.

Ligin baþlangýç vuruþu yapýldý

Þenlik liginin baþlangýç vuruþlarý, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baþkaný Mithat Ertaþ, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Baþkaný Özgür Timur tarafýndan yapýldý. Karþýlaþmalarýn ilk gününde U-12 kategorisinde Çukurova Ýdman Yurdu, Toroslar Ýdman Yurdu karþýsýnda 4-1 galip geldi. Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü ise Mersin Gençlik Hizmetleri karþýlaþmasýndan 3-1 galip ayrýldý.

Ýlk gün karþýlaþmalarýnda Akdeniz Gücü Spor ile karþýlaþan Çay Çilek Spor, bu karþýlaþmadan 3-2 galip ayrýlýrken, Baþarý Spor Kulübü ile karþýlaþan Çelik Spor Kulübü ise 3-1'lik skorla galip geldi. Lig mücadelesinde Toroslar Kartal ile Ter Spor karþýlaþmasý 4-2, Akdeniz Ýçel Spor-Yeniþehir Futbol Kulübü karþýlaþmasý 8-0, Mersin Büyükþehir Belediyesi Spor Kulübü-Galata Spor Kulübü karþýlaþmasý 4-0 sonuçlandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.