sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞARILI SPORCULARA BÜYÜKÞEHÝR’DEN ÖDÜL

  •  1 Haziran 2022 Çarþamba 11:09

Mersin Büyükþehir Belediyesi, her yýl olduðu gibi bu yýl da baþarýlý sporcu ve antrenörleri ödüllendirdi.

“Baþarýlý Sporcu ve Antrenör Ödülleri” törenine katýlan Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, birçok branþta önemli baþarýlara imza atan sporcu ve antrenörle buluþup ödüllerini teslim etti. Mersin Büyükþehir Belediyesi, bu yýl 94 sporcu ve 65 antrenöre toplam 1 milyon 148 bin lira verdi.

Ödül törenine, Baþkan Seçer’in yaný sýra CHP Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürü Adem Koca, CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yýlmaz, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baþkaný Mithat Ertaþ, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Baþkaný Özgür Timur, Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri,  bürokratlar, Kýr Çiçekleri, birçok branþta dünya, Avrupa ve Türkiye þampiyonalarýnda ödül alan baþarýlý sporcu ve antrenörler katýldý.

Birçok branþta ödüller verildi

Spora ve sporcuya destek vererek Mersin’e deðer katan Büyükþehir Belediyesi, dünya þampiyonasýndan Avrupa ve Türkiye þampiyonalarýna kadar birçok branþta baþarý gösteren sporcu ve antrenörlere para ödülleri verdi. Dünya, Avrupa ve Balkan þampiyonalarýnda dereceye giren ve rekor kýran sporcularýn ödüllerini Baþkan Seçer teslim etti. Devamýnda daðýtýlan ödülleri ise törene katýlan protokol üyeleri sporculara takdim etti. Ödül töreninin ardýndan Baþkan Seçer, tüm sporcularla fotoðraf çekildi.

“Her þeyin en güzeli sporun, sporcunun dünyasýnda”

Baþkan Seçer, insanýn uygulamasý gereken temel prensiplerin hepsinin sporda yer aldýðýný belirterek, “Centilmenlik, sevgi, saygý, kardeþlik, arkadaþlýk, hoþgörü, yardýmseverlik hepsi sporun içinde var. Siz muazzam bir hayat yaþýyorsunuz aslýnda.  Her þeyin en güzeli sporun, sporcunun dünyasýnda” dedi. Ýlgili kurum ve kuruluþlarla iþ birliðinin önemine dikkat çeken Baþkan Seçer, “Hem bürokratýn hem siyasetçinin ortak paydasý millete hizmettir. Çok güzel iþ birlikleri çýkýyor. Ýþ birliði olunca da güç birliði oluyor. Çok güzel iþler oluyor. Bugüne kadar olduðu gibi bundan sonra da bu iþ birliðini, gönül birliðini, memleket sevgisindeki o kalp atýþlarýmýzý ortak paydada buluþturacaðýz. Her þeyi memleket adýna yapacaðýz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.