sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

POLÝS ARKADAÞINI SÝLAHLA YARALAYAN GENÇ KIZ ARDINDAN ÝNTÝHARA TEÞEBBÜS ETTÝ

  •  18 Mayýs 2022 Çarþamba 09:21

Mersin’de tartýþtýðý trafik polisi arkadaþýný kendi silahý ile vurarak yaralayan genç kýz, ayný tabanca ile intihara teþebbüs ederek aðýr yaralandý.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yeniþehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi 3253 Sokak'ta meydana gelen olayda, Ýl Emniyet Müdürlüðü Trafik Þube Müdürlüðünde görevli polis memuru Fýrat G. ile kýz arkadaþý Ebru K. arasýnda, henüz bilinmeyen bir nedenle tartýþma çýktý. Çýkan tartýþma sýrasýnda polis memurunun silahýný bir þekilde ele geçiren Ebru K., rastgele ateþ açtý. Tabancadan çýkan kurþunlardan biri polis memurunun elini parçalayýp kafasýna isabet etti. Ebru K., daha sonra ayný silahla kendini baþýndan vurarak intihara teþebbüs etti.

Bulunduklarý sitenin 10. katýnda meydana gelen olayda, silah seslerini duyan vatandaþlarýn ihbarý ile bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Her 2 yaralý da ambulansla Mersin Üniversitesi Týp Fakültesi Hastanesine kaldýrýlýrken, Ebru K.'nýn durumunun aðýr olduðu öðrenildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruþturmanýn sürdüðü bildirildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.