sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMINDAN BÝR BAÞARI DAHA

  •  11 Mayýs 2022 Çarþamba 13:59

Toroslar Belediyesi Bocce Takýmý, ilçedeki bocce sahasýnda düzenlenen Türkiye 1. ve 2. Bocce Ligi 2. etap volo müsabakasýnda, 1. Lig’de sezonu Türkiye 3’üncüsü olarak tamamladý.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi de olan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, geçtiðimiz 2 yýldýr Türkiye þampiyonluðunu göðüsleyen Toroslar Belediyesi Bocce Takýmýnýn aldýðý baþarýlarla gurur duyduklarýný söyledi. 5-8 Mayýs tarihleri arasýnda gerçekleþen ve 36 takýmýn katýldýðý müsabakada Toroslar Belediyesi Bocce Takýmýnýn milli sporcusu Mehmet Can Yakýn, erkekler volo basamak dalýnda, sporcu Sabiha Koçak da kadýnlar volo basamak dalýnda yarýþtý. Yaklaþýk 10 yýldýr Toroslar Belediyesi Bocce Takýmý'nda performans gösteren ve yurt dýþýna transfer olan ilk Türk bocce sporcusu olan Mehmet Can Yakýn, desteklerinden dolayý Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'a teþekkür etti. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin Ýl Temsilcisi ve Toroslar Belediyesi Bocce Takýmý Antrenörü Niyazi Kutlay da müsabakaya Türkiye'nin dört bir yanýndan katýlan sporcularý, Toroslar'da aðýrlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný söyledi. Kutlay, "Toroslar Belediye Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlmaz, ayný zamanda Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi. Bocce branþýna önem veriyor. Spora ve sporcuya sunduðu desteklerinden dolayý Baþkanýmýza teþekkür ederiz” dedi.

Bu yýl sezonu Türkiye 3'üncüsü olarak tamamlayan takýmýn yine çýtayý yükselteceðine inandýðýný kaydeden Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ise “2019 yýlýnda Dünya Büyükler Bocce Þampiyonasý ile Dünya Kadýnlar Bocce Kupasý'na ilçemizde ev sahipliði yaparak Türk sporuna yakýþýr bir organizasyonun altýna imza attýk. Þampiyon sporcularýmýz, performanslarý ile Mersin'de ve Türkiye'de bu sporda en iyisi olduklarýný elde ettikleri baþarýlarla kanýtladýlar. Tüm sporcularýmýza baþarýlarýnýn devamýný diliyorum” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.