sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KIR ÇÝÇEKLERÝ, ANADOLU YILDIZLAR LÝGÝ TÜRKÝYE KUPASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

  •  30 Nisan 2022 Cumartesi 15:34

Gençlik ve Spor Bakanlýðý tarafýndan düzenlenen 2022 Yýlý Anadolu Yýldýzlar Ligi Grup Yarýþmalarý tamamlandý.

Çoðunluðunu Mersin Büyükþehir Belediyesi Kýr Çiçeklerinin oluþturduðu Mersin Atletizm Takýmý, yarýþmalarda çeþitli dereceler alarak, 2022 Anadolu Yýldýzlar Ligi Türkiye Kupasýna katýlmaya hak kazandý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer öncülüðünde hayata geçirilen ‘Kýr Çiçekleri' projesinde eðitim alan ve spora yeteneði olan kýz öðrenciler, baþarýlar elde etmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlýðý Spor Genel Müdürlüðü Spor Faaliyetleri Daire Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen 2022 Yýlý Anadolu Yýldýzlar Ligi Grup Yarýþmalarýna 11 kýz sporcu ile katýlan ve çoðunluðunu Kýr Çiçeklerinin oluþturduðu Mersin Atletizm Takýmý, çeþitli dereceler elde ederek, baþarýlarýný sürdürdü.

Mersin Atletizm Takýmý, Adana'da düzenlenen Anadolu Yýldýzlar Ligi Grup Yarýþmalarý genel sýralamasýnda 3'üncü oldu. Mersin, Antalya, Adana, Karaman, Isparta, Hatay, Kahramanmaraþ, Osmaniye ve Burdur'dan 81 sporcunun ter döktüðü yarýþmalarda sporcular, 60 metre, 80 metre, 80 metre engelli, 5x80 metre bayrak, 800 metre, 1500 metre, uzun atlama, gülle atma, cirit atma ve yüksek atlama branþlarýnda mücadele etti.

Uzun atlamada Kýr Çiçeklerinden Songül Karol, 4 metre 60 cm atlayarak 9 puan ile birinci olurken, gülle atmada ise Rabia Naz Göçer 8 metre 18 cm ile 9 puan alarak birincilik elde etti. Yine Kýr Çiçeklerinden Ece Gül Kaþ, cirit atmada 25 metre 43 cm skoruyla ikinci olurken, 1500 metre koþu yarýþmasýnda Medine Gökçül 5 dakika 21 saniye 41 saliselik derecesi ile üçüncü sýrada yer aldý. 5x80 metre bayrak yarýþýnda Semiha Yavaþ, Ayþegül Kýlýç, Zeynep Karaoðlan, Gülseren Feyza Uysal ve Songül Karol'dan oluþan Mersin Atletizm Takýmý, 8 il arasýndan üçüncü olarak Türkiye Þampiyonasýna katýlmaya hak kazandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.