sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESPOR TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINA HAZIRLANIYOR

  •  28 Nisan 2022 Perþembe 15:08

Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takýmý, 2021-2022 Taki Bakar sezonu U-18 Liginde mücadele ettiði toplam 28 maçta, 25 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maðlubiyet ile Mersin þampiyonu oldu. Ekip, 12-15 Mayýs tarihleri arasýnda gerçekleþtirilecek Türkiye Þampiyonasýnýn ilk maçý için Adana’da ter dökecek.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takýmý, play-off karþýlaþmalarýnýn son müsabakasýnda deplasmanda konuk olduðu Mersin Yolspor ekibini maðlup ederek, Mersin þampiyonu olmayý baþardý ve Türkiye Þampiyonasýna katýlmaya hak kazandý.

Ekip, Mersin'de önce kendi grubunda oynadýðý 14 karþýlaþmanýn 13'ünü kazanýp 1 beraberlik alarak play off'lara katýldý. Daha sonra 4 gruptan gelen 8 takýmýn mücadele ettiði play off maçlarý neticesinde 14 karþýlaþmada 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 maðlubiyet alan Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takýmý, Mersin Þampiyonu olarak maçlarýný tamamladý.

Mersin'i Adana'da temsil edecekler

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda takýmlarýn hangi illerde mücadelede edeceðine dair yapýlan kura çekiminde Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takýmý, Türkiye Þampiyonasýnda Mersin'i Adana'da temsil etmeye hak kazandý. Buna göre, takým, gidilecek grup maçlarýnda diðer illerden gelen 6 takýmýn mücadele edeceði müsabakalarý þampiyon olarak tamamlamasý halinde Türkiye'nin en iyi 16 takýmý arasýna girme mücadelesi verecek.

"Tüm ekibimizle gurur duyuyorum"

Konuya iliþkin açýklama yapan Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, "Biz her daim Akdeniz'i sporun merkezi yapacaðýmýzý ifade ediyoruz. U-18 futbol takýmýmýz Mersin þampiyonu olarak bizlere bu gururu yaþattý. Hedefimiz, Türkiye þampiyonluðudur. Bu anlamda bizlere düþen tüm sorumluluðu yerine getiriyoruz. Onlardan da isteðimiz, takýmýmýzý daha ileri taþýmalarýdýr. Tüm ekibimizle ve teknik heyetle gurur duyuyorum. Türkiye Þampiyonasýnda Akdeniz'i ve kentimizi temsil edecek Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takýmýmýza baþarýlar diliyorum" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.