sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KIR ÇÝÇEKLERÝ HALTER ÞAMPÝYONASINDA ÖNEMLÝ DERECELER ELDE ETTÝ

  •  19 Nisan 2022 Salý 10:25

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin “Kýr Çiçekleri” projesi kapsamýnda eðitim alan spora yetenekli kýz öðrenciler, Minikler Türkiye Halter Þampiyonasý’nda önemli dereceler elde etti. Kýr çiçeklerinden Nesrin Baþaran, 48 kilogramda Türkiye þampiyonu oldu.

Þampiyonada, 48 kilogram sýkletinde koparma dalýnda 30, silkme dalýnda ise 37 olmak üzere toplamda 67 kilogramý Ýl Þampiyonasý'nda kaldýran Nesrin Baþaran, Türkiye Þampiyonasý'na katýlmaya hak kazandý. Kendi gibi il þampiyonu olan rakipleriyle teknik üzerinden yarýþarak Türkiye'nin en iyi tekniðini sergileyen Baþaran, koparma ile silkme hareketlerinde Türkiye þampiyonu olmayý baþardý.

Hilal Havin Kutlay, 36 kilogram sýkletinde koparma dalýnda 16, silkme dalýnda ise 25 olmak üzere toplamda 41 kilogram halter kaldýrarak kendi sýkletinde Türkiye ikincisi oldu.

Ecrin Sakar, 58 kilogram sýkletinde koparma dalýnda 26, silkme dalýnda 35 olmak üzere toplamda 61 kilogram halter kaldýrarak Türkiye ikincisi olurken, Kýr Çiçeklerinden Reyhan Opçin ise 44 kilogram sýkletinde koparma dalýnda 25, silkme dalýnda ise 29 olmak üzere toplam 54 kilogram halter kaldýrdý ve Türkiye üçüncülüðünü elde etti. Ýlk defa þampiyonaya katýlan Kýr Çiçekleri, elde ettikleri baþarýlar ile umut verdi.

Þampiyonada MSK halter sporcusu Arda Cesim Kamar da 50 kilogram sýkletinde koparma dalýnda 36, silkme dalýnda ise 40 olmak üzere toplamda 76 kilogram halter kaldýrarak Türkiye ikincisi oldu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.