sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAYBOLAN 8 YAÞINDAKÝ KIZ ÇOCUÐUNU BULMAK ÝÇÝN TÜM EKÝPLER SEFERBER OLDU

  •  19 Nisan 2022 Salý 10:15

Mersin’in Erdemli ilçesinde 8 yaþýndaki Nur Hamit Bilal, gece saatlerinde kayboldu, mahalle halkýyla birlikte tüm ekipler bulmak için harekete geçti. Kokuya duyarlý köpeklerle aranan kýz çocuðundan ilk 6 saat içinde bir haber alýnamadý.

Olay, ilçeye baðlý Çeþmeli Mahallesi Merkeze Sokak'ta meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, yabancý uyruklu Havva ve Hamit Bilal çiftçinin 8 yaþýndaki kýzý Nur, gece 21.30 sýralarýnda kayboldu. Çocuðu bulamayan ailesi komþulardan yardým istedi. Komþular hem mahalle sakinlerine hem de ekiplere haber verdi. Bunun üzerine mahalle sakini yaklaþýk 200 kiþi ile birlikte jandarma, AFAD, AKUT ve Ýtfaiye ekipleri 2'si kokuya duyarlý biri kadavra olmak üzere 3 köpek getirerek arama çalýþmasý yaptý. Vatandaþlarla tüm ekipler çocuðun evi baþta olmak üzere 5 kilometrelik alanda 6 saat süren detaylý arama yaptý. Yapýlan ilk aramalarda bir sonuç alýnamazken, çalýþmalarýn aralýksýz sürdüðü bildirildi.

Arama çalýþmalarýna katýlan mahalle sakinlerinden Zafer Sarýaslan, ”Gece saat 21.30 gibi kýz çocuðu kaybolmuþ. Bütün Çeþmeli'nin gençleri ve halký olmak üzere 200-250 kiþi bölgeyi tamamen taradý. Þu ana kadar hiçbir sonuç alýnamadý. Hala Akut, AFAD, jandarma herkes arýyor” dedi.

Nur'un ablasý ise, kardeþinin kaybolduðunu ve herkesin aramasýna raðmen halen bulunamadýðýný kaydetti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.