sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

JANDARMADAN YARALI ÞAHÝNE ÞEFKAT ELÝ

  •  16 Nisan 2022 Cumartesi 10:56

Mersin’de jandarma ekipleri, görev dönüþü yolda yaralý bulduklarý þahine sahip çýktý, tedavisi için hayvan doða koruma ekiplerine ulaþtýrýldý.

Alýnan bilgiye göre, Erdemli Ýlçe Jandarma Komutanlýðý'na baðlý ekipler görev dönüþü Mersin-Antalya D400 karayolunda Erdemli-Mezitli arasýnda yaralý þahini fark etti. Yolda araçlarýn arasýnda kalan þahinin uçamadýðýný gören jandarma ekipleri trafiði durdurup kuþu araçlarýn altýnda kalmaktan kurtardý. Hayvanýn yaralý olduðunu fark eden ekipler, þahini tedavisinin yapýlmasý için Erdemli Doða Koruma ve Milli Parklar Þefliðine getirerek teslim etti. Kurumda yapýlan ilk incelemede hayvanýn bir kanadýnda ve ayaðýnda yaralanma tespit edildi. Þahin tedavisi için Tarsus Hayvanat Bahçesine gönderildi.

Ana yol üzerinde ilçe jandarma komutanlýðý ekipleri tarafýndan yaralý bulunan þahini teslim aldýklarýný belirten Doða Koruma ve Milli Parklar Þefi Mevlüt Çetin ,”Ýlk incelememizde kanadýnda ve ayaðýnda yara olduðunu tespit ettik. Anlaþmamýz bulunan Tarsus'taki hayvanat bahçesine götüreceðiz. Burada tedavi ettireceðiz. Daha sonra iyileþince doðaya tekrar salacaðýz. Duyarlýlýðýnda dolayý jandarmamýza teþekkür ediyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.