sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE 3 METRUK BÝNA YIKILDI

  •  15 Nisan 2022 Cuma 14:25

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, vatandaþlarýn can ve mal güvenliðini tehdit eden, kimi zaman da madde baðýmlýlarýnýn meskenine dönüþtüðü için sosyal sorunlara yol açan metruk yapýlara yönelik yýkým çalýþmalarý sürüyor.

Akdeniz Belediyesi Fen Ýþleri Müdürlüðü tarafýndan, Kiremithane Mahallesi 4417 ile 4419 sokaklar üzerinde bulunan, sahiplerince terk edildiði için zaman içinde harabeye dönen, adeta iç içe geçmiþ 3 metruk binanýn yýkýmý, yasal süreçlerin tamamlanmasýnýn ardýndan gerçekleþtirildi. Metruk evlerin akþam saatlerinde madde baðýmlýsý kiþilerce mesken edindiði, ayrýca her an yýkýlma riski taþýdýðý için mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliðini tehdit ettiði için iþ makineleri yardýmýyla yýkýmý yapýlýrken, yýkým sýrasýnda arazözden tazyikli su sýkýlarak aþýrý toz oluþumu da önlendi.

Fen iþleri ekiplerinin terk edilmiþ metruk evleri yýkým çalýþmasýna tanýk olan Kiremithane Mahallesi sakinleri, bu tür yerleri oyun alanýna çeviren çocuklarý için büyük tehdit oluþturan ve her an yýkýlma riski taþýyan harabe haldeki binalarýn yýkýmýndan duyduklarý memnuniyeti dile getirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.