sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE OTOBANDA ZÝNCÝRLEME KAZA: 1’Ý AÐIR 7 YARALI

  •  14 Nisan 2022 Perþembe 16:20

Mersin’de otobanda meydana gelen zincirleme trafik kazasýnda tarým iþçilerini taþýyan iki servis minibüsüne resmi plakalý bir kamyon çarptý.

Kaza, Mersin-Tarsus otobaný Gözne giþeleri yakýnlarýnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoban üzerindeki bir limon bahçesinde limon toplayan yabancý uyruklu tarým iþçileri, mesailerinin ardýndan iki minibüsle Tarsus'a gitmek üzere yola çýktý. Öndeki 33 EAH 72 plakalý minibüsün arýza yaparak emniyet þeridinde durmasý üzerine 01 AFM 859 plakalý ikinci minibüste yardým etmek amacýyla arkasýnda durdu. Ýþçiler daha minibüsten inmeden arkadan gelen 33 ABV 51 resmi plakalý bir kamyon ikinci minibüse çarptý. Bu minibüs de öndeki minibüse çarptý. Kazada 1'i aðýr 7 kiþi yaralandý. Kazanýn ardýndan yaralýlar, olay yerine gelen ambulanslarla Mersin'deki hastanelere kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý.

Kazanýn þokunu yaþayan kazazedeler, olay anýný ÝHA muhabirine anlatarak, “Biz, öndeki minibüs arýza yapýnca yardým amacýyla durduk. Kamyon sürücüsü bizi gördü mü bilmiyorum ama geldi arkadan çarptý. Hepimiz uçtuk araçta. Bir arkadaþýmýz da kapýdan aþaðýya düþtü, kafasýný çarptý, aðýr yaralandý. Ýki minibüste de iþçiler vardý, toplam 30 kiþiydik” dediler.

Olay yerine çok sayýda polis ile itfaiye ekibi sevk edilirken, olayla ilgili inceleme baþlatýldý. Kaza nedeniyle otobanda trafik Mersin-Tarsus yönünde bir süre tek þeritten ilerledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.