sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEHÝR TÝYATROSU TANITIM GÜNLERÝ BAÞLIYOR

  •  10 Mart 2022 Perþembe 13:54

“Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu Tanýtým Günleri” 11 Mart’ta baþlýyor.

Türk tiyatrosunun eleþtirmenleri, sanatçýlarý, yazarlarý, yorumcularý ve yönetmenlerinin de davetli olarak katýlacaðý Tanýtým Günleri ile deðiþen, dönüþen ve yeniden yapýlandýrýlan Þehir Tiyatrosu'nun tüm Türkiye'ye tanýtýlmasý amaçlanýyor. Sanat dolu 6 gün boyunca Þehir Tiyatrosu'nun 8 oyunu seyirci ile buluþacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesinin 11-16 Mart tarihleri arasýnda düzenleyeceði “Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu Tanýtým Günleri” ile sanatseverler birbirinden güzel oyunlarý izleme fýrsatý bulacak.

8 oyun sanatseverlerle buluþacak

Tanýtým Günleri kapsamýnda; 11 Mart Cuma günü saat 20.00'de Mersin Büyükþehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Buzlar Çözülmeden', 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te Nevid Kodallý Sahnesinde ‘Vahþet Tanrýsý', yine ayný gün saat 20.00'de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ‘Matruþka' isimli oyunlar Mersinli sanatseverler ile buluþacak. 13 Mart Pazar günü saat 14.00'te Mersin Büyükþehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Gökkuþaðýnýn Altýnda' ve yine 13 Mart Pazar günü saat 16.00'da Mersin Büyükþehir Belediyesi Nevid Kodallý Oda Tiyatrosunda ‘Ölümü Ardýndan Gezdirenler' oyunlarý sahneye konulacak. 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ‘Kozalar', 15 Mart Salý günü saat 20.00'de Mersin Büyükþehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Aslolan Hayattýr' sahnelenecek. Tanýtým Günlerinin son günü olan 16 Mart Çarþamba günü ise saat 17.00'de Nevid Kodallý sahnesinde ‘Sýrça Biblolar Okuma Tiyatrosu' seyirci ile buluþacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ZEMÝN KATTA ÇIKAN YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.