sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEVVAL SAM, KADINLAR GÜNÜ’DE MERSÝN’DE SAHNE ALDI

  •  9 Mart 2022 Çarþamba 09:40

Ünlü sanatçý Þevval Sam, 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü’nde Mersin’de sahne aldý. Sahne performansýyla göz dolduran ünlü sanatçý, sevilen þarkýlarýný Mersinliler için seslendirdi.

Mersin Büyükþehir Belediyesince, 'Dünya Emekçi Kadýnlar Günü' dolayýsýyla Özgecan Aslan Barýþ Meydaný'nda düzenlenen konsere, Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer ile birlikte katýldý. Konser öncesi hayatýný kaybeden kadýnlarý anmak amacýyla düzenlenen yürüyüþe katýlan kadýnlar, davullara vurup, düdük çaldý.

Son þarkýya geçmeden önce Baþkan Seçer ve Meral Seçer'i sahneye davet eden Þevval Sam, kendilerini bu anlamlý günde Mersinli kadýnlarla bir araya getirdikleri için Baþkan Seçer'e teþekkür etti. Meral Seçer, Mersinden Kadýn Kooperatifinin giriþimleriyle Çamlýyaylalý kadýnlarýn yaptýðý iðne oyasýndan yapýlan bilekliði Sam'a hediye etti. Sam, ‘Silifke'nin Yoðurdu' türküsü eþliðinde kendisine takdim edilen çiçeðin ardýndan Baþkan Seçer, Meral Seçer ve protokol üyeleriyle birlikte ‘Ýzmir Marþý'ný söyledi.

“Sesinize ses olmaya geldim”

Baþkan Seçer, sözlerine kadýnlarýn gününü kutlayarak baþladý. Mersinlilerin Þevval Sam'ý çok sevdiðini vurgulayan Seçer, “Görüyorsunuz herkes çok mutlu, enerjisi yüksek. Bugün kadýnlarýmýzýn günü. Bizler kadýnlarýmýzý önemsiyoruz, seviyoruz ve saygý duyuyoruz. Her zaman baþ tacý yapýyoruz. Bugün konuþma sýrasý kadýnlarýmýzýn. Ben sizi dinlemeye, sesinize ses olmaya geldim sadece” dedi.

“Umarým en kötü günümüz böyle olur”

Meral Seçer de zaman zaman kadýnlarla farklý yerlerde bir araya geldiðini belirterek, “Bugün burada hepinizle güzel þarkýlar söylüyoruz. Umarým en kötü günümüz böyle olur. Güzel þarkýlarý söyleyeceðimiz, enerji dolu günler bizim olur. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadýnlar Günü kutlu olsun” diye konuþtu.

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.