sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS GENÇLÝK KAMPI’NDA SANAT ETKÝNLÝÐÝ

  •  7 Mart 2022 Pazartesi 10:04

Mersin Büyükþehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampý, ’8 Mart Sanat Kampý’na ev sahipliði yapýyor. 40 kadýn ressamýn 3 gün boyunca misafir edildiði program sonunda, kadýn aðýrlýklý temalarýn iþlendiði tüm eserler 8 Mart’ta düzenlenecek sergide vatandaþlarýn beðenisine sunulacak.

Büyükþehir Belediyesinin desteklediði Tarsus'a Deðer Katanlar Kurulu (TADEKA) Plastik Sanatlar Komisyonu'nun, 8 Mart dolayýsýyla düzenlediði ve sanatçýlarýn kendi malzemeleriyle katýlabildiði etkinlik, renkli görüntülere sahne oluyor. Erkek ressamlarýn da katýlým saðlayabildiði programda, tuvaller üzerine 80 eser çiziliyor. Tarsus, Mersin, Adana ve Kayseri'den 40 kadýn ressamýn 3 gün boyunca kampta misafir edileceði programa günübirlik katýlmak da oluyor.

Kampýn ziyaretçileri etkinliðe yoðun ilgi gösterdi

Tarsus Gençlik Kampý'ný hafta sonu için ziyaret eden aileler ve çocuklarý da Sanat Kampýna yoðun ilgi gösterdi. Çocuklar, sanatçýlarla birlikte resim yapmanýn mutluluðunu yaþadý. Kadýn aðýrlýklý temalarýn iþlendiði tüm eserler, 8 Mart'ta yine Gençlik Kampýnda düzenlenecek sergide vatandaþlarýn beðenisine sunulacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.