sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

RENG-Ý HAKKARÝ, MERSÝNLÝLERE UNUTULMAZ BÝR AKÞAM YAÞATTI

  •  24 Þubat 2022 Perþembe 12:35

Akdeniz Belediyesi ev sahipliðinde Reng-i Hakkari Sanat Topluluðunun ’Etnik Anadolu’ adýyla sahnelediði gösteri, Mersinlilere unutulmaz bir akþam yaþattý.

Akdeniz Belediyesinin ev sahipliðinde; Hakkari Belediyesi Kültür ve Sanat Ýþleri Müdürlüðü bünyesinde oluþturulan Reng-i Hakkari Sanat Topluluðunun, 'Etnik Anadolu' adýyla sunduðu gösteri, Mersin Büyükþehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayýnda gerçekleþti. Geceye Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak ve çok sayýda davetli katýldý.Geçmiþ ile gelecek arasýndaki baðý güçlendirip, Türkiye'nin bütün bölgelerinin kültürlerini bir mozaik içerisinde sahneleyerek kültür köprüsü kurmayý amaçlayan Rengi-i Hakkari Sanat Topluluðunun turne kapsamýndaki 4'üncü duraðý Mersin'de 65 kiþilik sanat grubu ile sergilediði müzik ve dans gösterisi beðeniyle izlendi.

"Hoþgörü kenti Mersin'de aðýrlamaktan dolayý mutluyuz"

Etkinlikte konuþan Baþkan Gültak, "Reng-i Hakkari Sanat Topluluðunu farklý dil, din ve etnik kökenden insanýmýzýn barýþ ve kardeþlik içinde yaþadýðý, Türkiye'nin tüm renklerini ve kültürlerini içinde barýndýran; hoþgörü kenti Mersin'de aðýrlamaktan mutluyuz" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.