sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SEVGÝLÝLER GÜNÜ KONSERÝ’NE KATILDI

  •  18 Þubat 2022 Cuma 10:24

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer ve eþi Meral Seçer, Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesine baðlý Kent Orkestrasýnýn ‘Sevgililer Günü Konseri’ne katýldý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer ve eþi Meral Seçer, Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesine baðlý Kent Orkestrasýnýn ‘Sevgililer Günü Konseri'ne katýldý. Baþkan Seçer, Mersin'de büyük bir aile olduklarýný ifade ederek, “Sevgi varsa yaþamýmýzda, duygularýmýzda, özümüzde hiçbir þeyimizde kötülük olmaz” dedi.

Büyükþehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayýnda düzenlenen konsere çok sayýda Mersinli sanatsever katýldý. Daniel Fedorean'ýn Orkestra Þefliðini yaptýðý konserdeki bütün parçalar sevgi için söylendi.

“Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir”

Baþkan Seçer, Kent Orkestrasýnýn yeni þefi Daniel Fedorean'ý performansýndan dolayý tebrik etti. Kent Orkestrasýna yeni katýlan mesai arkadaþlarý olduðunu da belirten Seçer, “Bundan sonra beraber çalýþacaðýz. Bugüne kadar Mersin'de, Mersinlilere böyle keyifli dakikalar yaþatmýþ sanatçýlarýmýz var. Biz büyük bir aileyiz. Biz Mersin'i seviyoruz. Mersin'de mutlu olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz, sevilmek istiyoruz. Sevgi çok önemli, çok deðerli, kutsal bir duygu. Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir. Sevgi varsa yaþamýmýzda, duygularýmýzda, özümüzde hiçbir þeyimizde kötülük olmaz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.