sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝLLÝ EÐÝTÝM YATIRIMLARI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI VALÝ SU BAÞKANLIÐINDA YAPILDI

  •  17 Þubat 2022 Perþembe 10:08

Mersin’de proje aþamasýnda olan, yapýmý devam eden ve biten eðitim projeleri, Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþen toplantýda ele alýndý.

Mersin'de proje aþamasýnda olan, yapýmý devam eden ve biten eðitim projeleri, Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþen toplantýda ele alýndý.

Mersin Valiliðinden yapýlan açýklamaya göre, Milli Eðitim Yatýrýmlarý Deðerlendirme Toplantýsý, sahil Valilik toplantý salonunda gerçekleþtirildi. Vali Su'nun baþkanlýðýnda düzenlenen toplantýya, Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Küçük, Ýl Milli Eðitim Müdürü Adem Koca, Mersin Valiliði Yatýrým Ýzleme Þube Müdür Vekili Hasip Selçuk, Ýl Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý Kamil Çelebi Yýlmaz ve Ýl Milli Eðitim Þube Müdürü Fatih Burgut katýldý.

Eðitim yatýrýmlarýnýn yöneleceði alanlar ve ihtiyaçlarýn genel olarak deðerlendirildiði toplantýda, Vali Su, yetkililerden ilçelerdeki mevcut derslik durumu ve Mersin genelinde yapýlacak yatýrýmlar hakkýnda bilgi aldý. Mersin'e yeni derslikler kazandýrýlacaðýný ve planlanan yatýrýmlarla eðitim kalitesinin daha da yükseleceðini ifade eden Su, eðitim altyapýsýnýn en iyi þekilde inþa edilebilmesi için gerekli çalýþmalarýn devam ettiðini söyledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.