sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝ MALATYASPOR ADEM BÜYÜK’E EMANET

  •  8 Þubat 2022 Salý 08:23

Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarýný ayýran Yeni Malatyaspor Kulübünde, takýmýn 34 yaþýndaki golcü ismi Adem Büyük, futbol sorumlusu olarak takýmýn baþýna getirildi.

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da alýnan art arda kötü sonuçlarla birlikte Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollar ayrýldý. Sumudica'nýn ayrýlmasýnýn ardýndan takýmýn golcü ismi Kaptan Adem Büyük'ün hem futbol sorumlusu hem de futbolcu olarak görev yapacaðý açýklandý.

Süper Lig 'de geride kalan 25 hafta da 16 puan ile son sýrada yer alan Yeni Malatyaspor Kulübün'de sosyal medya hesabýndan yapýlan açýklamada, "Yönetim Kurulumuz ile profesyonel futbolcumuz Adem Büyük arasýnda yapýlan görüþmeler sonucunda Adem Büyük'ün Kulübümüzün Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiþtir. Adem Büyük hem futbolcu hem Futbol Sorumlusu olarak takýmýmýzda görev yapacaktýr. Takým kaptanýmýza yeni görevinde baþarýlar diler, camiamýza hayýrlý olmasýný temenni ederiz” ifadeleri kullanýldý.

2002 yýlýnda Artvin'de futbol hayatýna baþlayan golcü isim 2017 yýlýnda Yeni Malatyaspor'da transfer oldu. 2019-2020 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Büyük, bir yýl sonra yeniden Yeni Malatyaspor ile 4 yýllýk sözleþme imzaladý. 34 yaþýndaki tecrübeli futbolcu, bu sezon ligde 20 maçta 5 gol ve 2 asist ile takýmýna önemli katký sundu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.