sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÜJDE- AMATÖRLERDE TEST ZORUNLULUÐU KALKTI

  •  2 Þubat 2022 Çarþamba 08:50

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Saðlýk Kurulu tarafýndan alýnan karar gereðince korona virüsle mücadele kapsamýnda amatörlerde istenen test zorunluluðu kaldýrýldý.

Bölgesel Amatör, yerel amatör, kadýn ve geliþim ligleri müsabakalarýnýn, TFF Saðlýk Kurulunca aksi bildirilene kadar, aþýlarýný tamamlamamýþ futbolcu, teknik kadro ve idari personeli için HES Kodu sorgulamasý sonucu risksiz olmalarý koþulu ile oynanmasýna karar verildi. Bu karar ile birlikte aþý kartý olmayan oyuncularýn her maç öncesinde test olma zorunluluðu kalkmýþ oldu.

TFF Saðlýk Kurulu ve Dopingle Mücadele Kurulu Baþkaný Prof. Dr. Ömer Taþer imzasý ile illere gönderilen yazýda, “PCR testleri hususunda Saðlýk Bakanlýðýmýzla yapýlan yoðun görüþmeler devam etmekte olup, Saðlýk Kurulumuzca Amatör Lig Müsabakalarýnda Saðlýk Tedbirleri þartlarýna göre aþý yaptýrmayan amatör kulüp futbolcu, teknik kadro ve personellerinin aþý yaptýrmasý þiddetle önerilmektedir. Bölgesel Amatör, Yerel Amatör, Kadýn ve Geliþim Ligleri müsabakalarýnýn, Saðlýk Kurulumuzca aksi bildirilene kadar, aþýlarýný tamamlamamýþ futbolcu, teknik kadro ve idari personeli için HES Kodu sorgulamasý sonucu risksiz olmalarý koþulu ile oynanmasýna karar verilmiþ” denildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.