sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞAHÝN KIRBIYIK MHK’YE ATEÞ PÜSKÜRDÜ

  •  1 Þubat 2022 Salý 09:45

’’Ne yapalým yani, haklarýmýzý gasp etmelerini mi izleyelim’’

Tarsus Ýdman Yurdu Baþkaný Þahin Kýrbýyýk sosyal medya hesabýndan Merkez Hakem Kuruluna ve Türkiye Futbol Federasyonuna ateþ püskürdü.

Ligin ikinci yarýsýnda çýktýðý 3 maçta 1 puanda kalan Tarsus’ta son üç maçta verilen kararlar, kartlar can yakmaya devam ediyor. Son Isparta maçýnda bir kez daha kolay kartlar gösteren maçýn hakemine ise tepkiler dinmiyor. Baþkan Kýrbýyýk ise sosyal medya hesabýndan ateþ püskürdü.

Kýrbýyýk; ‘’Futbolu güzelleþtiren o kurumun baþýndakilerdir. Kulüp baþkaný olarak her maçta hakem hatalarý, görülen kýrmýzý kartlar ve sonrasýnda sarý kartlarla 2.sarýyý göstermek için korkak futbol oynamaya zorlayan insanlar. Söylesinler ne yapalým kulübü býrakmaya ramak kaldý yönetsinler takýmý görsünler. Ne þekilde yönetilecekse MHK’ye lafým . Gerek saha içi ve saha dýþýnda TÝY’in  gasp edilen haklarý için eylemleri Tarsus’ta futbol katili hakemler yüzünden seyirci gelmez oldu. Yine ceza yazýn. TÝY sürünsün mü?  Artýk hayýr demesini bileceðim.  Urfa’daki maça Urfa bölgesinden hakem atarsan Isparta maçýna Bilecik yöresinden hakem atarsan vay TÝY’in haline vay..’’ ifadelerini kullandý

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.