sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜRSES KILIÇ: "PLAY-OFFLARA KALACAÐIZ"

  •  14 Ocak 2022 Cuma 09:19

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus Ýdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kýlýç, "Ýkinci yarýdan ümitliyim. Alacaðýmýz baþarýlý sonuçlarla mutlaka play-offlara kalacaðýz" dedi.

Tarsus Ýdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kýlýç, Ýkinci Baþkan Ali Ýlk ile birlikte tesislerde yaptýðý toplantýda, ilk yarýnýn son maçý olan Bucaspor karþýlaþmasý öncesi göreve baþladýðýný ve ilk sýnavýnda takýmýnýn berabere kaldýðýný hatýrlattý. Kýlýç, "Kamp döneminde eksik kadroya raðmen iyi çalýþtýk. Ara transferde takýmýmýza en az 4-5 oyuncu almak istiyoruz. Görüþtüðümüz ve prensipte anlaþtýðýmýz oyuncular var. Bunlarýn iþlemleri tamamlanýnca sanýrým 2. haftadan itibaren takýmda yerlerini alabilecekler. Ayrýca takýmýmýzdan giden 7 oyuncumuz var. Özellikle 3 forvetimizden ikisi gitti. Þu an Artun var, ama bu bölgeye takviye yaparak gelecek haftadan itibaren eksiksiz çalýþmak istiyoruz" dedi.

Sezon baþýnda yapýlan transferler ve yapýlan sözleþmelerdeki bazý pürüzler nedeniyle sýkýntý yaþadýklarýný ifade Gürses eden Kýlýç, "Bize ara transfer için ayrýlan kýsýtlý bütçe ile en iyi transferleri yapýp önümüze bakacaðýz. Play-off grubu ile aramýzda fazla bir puan farký yok. Ligin ikinci yarýsýnýn ilk maçý olan 1922 Konya maçýný sahamýzda seyircimizin desteði ile kazanýp önümüze bakacaðýz ve hýzla üst sýralara çýkmaya çalýþacaðýz. Yeter ki taraftarýmýz bize inansýn, güvensin ve maçlarda sonuna kadar desteklesin. Ýkinci yarýdan ümitliyim. Alacaðýmýz baþarýlý sonuçlarla mutlaka play-offa kalacaðýz. Bu takýmý seven, futbolu seven herkesi Pazar günkü 1922 Konya maçýna davet ediyorum" dedi.

Tarsus Ýdman Yurdu - 1922 Konyaspor maçý 16 Ocak Pazar günü saat 13.00'de Tarsus Þehir Stadý'nda oynanacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.