sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, GAZETECÝLER ÝLE DOSTLUK MAÇINDA BULUÞTU

  •  11 Ocak 2022 Salý 15:03

10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü dolayýsýyla Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile Mersin Büyükþehir Belediyesi çalýþanlarý arasýnda futbol müsabakasý düzenledi. Karþýlaþmayý Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 8-4 kazandý.

Karþýlaþmanýn baþlangýç vuruþunu Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Rüstem Kaya Tepe yaptý. Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel, karþýlaþma sonrasýnda yaptýðý açýklamada, “Dostluk havasýnda geçen bir maçtý. Zaten günün anlamýna da uygun bir maçtý. Büyükþehir olarak yenildik ama zevkli ve keyifli bir maç izledik. Amaç burada gazetecilik ve gazetecilik mesleði algýsýný ön plana çýkarmaktý” dedi.

10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü'nün ara ara kesintilere uðramasýna karþýlýk 1961 yýlýndan bu yana kutlandýðýna dikkat çeken Gökbel, “Ortada olan bir gerçek var. Gazetecilik mesleði gerçekten çok meþakkatli bir meslek çünkü gazeteci kamuoyunun gözü kulaðý ayný zamanda. Kamuoyunun haber almasýnda en büyük etken gazeteciler ayný zamanda. Kaya Bey'in þahsýnda ben çalýþan tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandý.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Rüstem Kaya Tepe ise 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü dolayýsý ile çeþitli programlar düzenlediklerini dile getirerek, “Gazetecilik çok zor bir meslek. Gazeteciler hep stresli ortamlarda yer alýyorlar. Bu streslerini bir þekilde atmalarý gerekiyor. Ben arkadaþlarýmýn gözünde o mutluluðu gördüm. Bu vesile ile bize bu ortamý saðladýðý için size ve sizin nezdinizde Mersin Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer'e çok teþekkür ederim. Güzel bir gün geçirdi arkadaþlarýmýz. Biz de galip geldik” diye konuþtu.

Karþýlaþma sonunda Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Rüstem Kaya Tepe'ye plaket verdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.