sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜRSES KILIÇ ÞAMPÝYONLUK SÖZÜ VERDÝ

  •  29 Aralýk 2021 Çarþamba 09:28

Ýkinci Lig Beyaz Grup takýmlarýndan Tarsus Ýdman Yurdu’nda Teknik Direktör Gürses Kýlýç, ikinci yarýnýn kendileri için yükseliþ dönemi olacaðýný ifade etti.

Gürses Kýlýç, yeni bir takým kurmanýn ve birkaç kez hoca deðiþikliðinin takým üzerine olumsuz etki yaptýðýný belirtti. Kýlýç “Ýlk yarý bitmeden takýmýn baþýna geldim. Kulüp baþkanýmýz Þahin Kýrbýyýk, Tarsus Ýdman Yurdu için büyük fedakarlýklar yaparak görev üstlenmiþ ve bana bu kente þampiyonluk sözü verdiðini, bu sözünü gerçekleþtirmek için her türlü fedakarlýðý yapacaðýný anlattý. Ben de böyle köklü bir kulüpte görev alýrken iþimin zor olduðunun bilincindeydim” dedi.

Kýlýç, takýmda bazý mevkilere fazladan oyuncu alýnmýþ olunduðunun altýný çizerek, “Ama bazý mevkilerde ise eksiklik var. Bunlarý tespit ettik. Devre arasýnda eksik mevkilere 4-5 oyuncu almak istiyoruz. Antalya'da kamp yapacaðýz. Ýkinci yarýda da yükseliþ dönemini yaþayýp, üst sýralara çýkacaðýz ve Play off'a kalýp oradan þansýmýzý zorlayarak 1. lige çýkmaya çalýþacaðýz. Bu hedefe ulaþmak için baþkanýmýz Þahin Kýrbýyýk ve yönetim bize büyük destek veriyor. El ele vererek bu zorlu süreçten baþarýyla çýkacaðýz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.