sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’ÝN SPOR ADAMLARINDAN AKDENÝZ’ÝN SPOR TESÝSLERÝNE TAM NOT

  •  3 Kasým 2021 Çarþamba 10:26

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin Ýdmanyurdu’nun uzun yýllar formasýný giyen sevilen futbolcular, teknik direktörler ve kaptanlarýn katýlýmýyla organize edilen dostluk maçýnda bir araya geldi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin Ýdmanyurdu'nun uzun yýllar formasýný giyen sevilen futbolcular, teknik direktörler ve kaptanlarýn katýlýmýyla organize edilen dostluk maçýnda bir araya geldi.

 

Baþkan Gültak, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneði (TÜFAD) ile Akdeniz Belediyesi arasýnda suni çim ile kaplanýp tamamen yenilenen Seyfi Ali Türkoðlu-Þafak Erdur Futbol Sahasý'nda düzenlenen ‘Veteranlar Dostluk Maçý'nda forma giydi. Baþkan Gültak, çekiþmeli ve centilmence geçen maçta attýðý güzel bir gol ile futbol yeteneðinden hiçbir þey kaybetmediðini de gösterdi. Maçýn ardýndan konuþan Baþkan Gültak, "Yýllar sonra TÜFAD ile düzenlediðimiz veteranlar maçýnda sahaya çýktýk. Mersin Ýdmanyurdu'nun efsane isimleri ile ayný sahaya çýkmak gerçekten çok güzel bir duygu. Biraz çekinerek oynadým ama finali iyi yaptýk. Güzel bir aný oldu hepimiz için. Bizleri kýrmayýp bu özel maça katýlan herkese çok teþekkür ediyorum. Akdeniz'e bugüne dek 40 milyon lira civarýnda spor yatýrýmlarý, tesis ve sahalarý kazandýrdýk. Ýlçemize yeni spor tesisleri kazandýrmak, gençlerimizi ve her yaþtan insanýmýzý spora yönlendirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceðiz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.