sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TÜRKÝYE KULÜPLERARASI TRAP ÞAMPÝYONASI BAÞLADI

  •  30 Ekim 2021 Cumartesi 11:30

Mersin’de yurt genelinden 30 kulübe baðlý yarýþmacýlarýn yer aldýðý Trap Þampiyonasý, resmi hazýrlýk atýþlarýyla baþladý.

Mersin'de yurt genelinden 30 kulübe baðlý yarýþmacýlarýn yer aldýðý Trap Þampiyonasý, resmi hazýrlýk atýþlarýyla baþladý.

Türkiye Atýcýlýk ve Avcýlýk Federasyonu (TAF) tarafýndan düzenlenen Trap Kulüplerarasý Cumhuriyet Kupasý Þampiyonasý'na Mersin Erdemli Atýþ Poligonu'nda yapýlan resmi antrenman atýþlarýyla start verildi. 3 gün sürecek yarýþmalara Ýstanbul, Adana, Kahramanmaraþ, Konya ve Çorum baþta olmak üzere 25 ilden 30 takým katýldý. Sporcular, hazýrlýklar kapsamýnda sýrayla atýþlarýný yapmaya baþladý.

Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Oktay Sabancý, etkinliðin Cumhuriyet Bayramý Kapsamýnda gerçekleþtirildiðini belirterek, yarýþma ile ilgili bilgi verdi. Sabancý, "Her sporcu 2'þer seri antrenman yapacak, 25'erden 50 plakayla antrenman yapacaklar. 3 seri üzerinden yarýþmaya devam edilecek. Herkes 75 plakaya tüfek atacak. En son 50'þer plakaya atýþ yapacaklar. Toplama göre 4 takým finale kalacak. 4 takýmdan birinci ve ikinciler kendi arasýnda altýn madalya için, 3. ve 4. takýmlarda 3.'lük için aralarýnda atýþ yapacak. Ondan sonra takým yarýþmalara belli olacak. Bu yarýþmalarda ferdi sýralama yok, sadece takým yarýþmalarý vardýr. Ýlk 6 takým federasyonca ödüllendirilecek" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.