sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ALTINORDU BAÞKANI ÖZKAN: ’GOLCÜ YETÝÞTÝREMÝYORUZ’

  •  13 Ekim 2021 Çarþamba 09:20

Altýnordu Kulübü Baþkaný Seyit Mehmet Özkan, Türk futbolunun son yýllarda golcü yetiþtiremediðini söyledi.

TFF 1. Lig'de üst üste iki kez gol krallýðý yaþayan ve kariyeri boyunca 278 gol atan eski golcü Taner Demirbaþ, Altýnordu Metin Oktay Yerleþkesi'nde ALFA'da eðitim gören forvet oyuncularýna üç gün boyunca özel þut antrenmanlarý yaptýrýp onlara tecrübelerini aktardý.

Özkan: “Golcü yetiþtiremiyoruz”

Türkiye'nin son yýllarda iyi kaleciler yetiþtirdiðine dikkat çeken Baþkan Seyit Mehmet Özkan, “Futbolun meyvesi gol. Eðer maçlarda gol olursa üç puan alýyorsunuz gol olmazsa bir puan alýyorsunuz. Gol atmak ülkemizde de dünyada da çok zor. Son yýllarda iyi kaleciler yetiþtiriyoruz maalesef golcü yetiþtiremiyoruz” dedi

Taner Demirbaþ'ýn ALFA'da eðitim gören forvet oyuncularý ile üç gün boyunca birebir çalýþmalar yaptýðýný aktaran Baþkan Özkan, “Taner Demirbaþ, bilgi ve tecrübelerini bizim sporcularýmýza aktardý. Kendisine çok teþekkür ediyoruz. Taner hoca futbol ünlüsü bir isim. Futbolun emekçisi olup ayný zamanda ünlü olunca bazý kiþilerde boylar falan artýyor ama bunlar Taner hocada yok. Türk futbolu için golcüler yetiþtireceksek bu iþi iyi yapan antrenörlere ihtiyacýmýz var” diye konuþtu.

Demirbaþ: “Böyle örneklerin çoðalmasý lazým”

Altýnordu'nun misafiri olan Taner Demirbaþ da, “Unutulmamak bir yerlerde hatýrlanmak güzel. Altýnordu'nun nasýl bir yer olduðunu herkes biliyor. Dýþarýdan konuþuluyor ama içine girip buranýn ruhunu ve kapasitesini daha rahat anlýyorsunuz. Buradaki muhteþem tesisleri bizzat yerinde görmek çok harika bir duygu. Eskiden futbol oynamýþ biri olarak, gençlere bir þeyler vermek beni çok mutlu ediyor. Böyle örneklerin çoðalmasý lazým” ifadelerini kullandý.

Salih Yýlmazsoy

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ZEMÝN KATTA ÇIKAN YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.