sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ATATÜRK’Ü ANMA 10 YAÞ FUTBOL TURNUVASI BAÞLADI

  •  12 Ekim 2021 Salý 11:09

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin bu yýl 2’ncisini gerçekleþtirdiði “10 Kasým Atatürk’ü Anma 10 Yaþ Futbol Turnuvasý” baþladý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin bu yýl 2'ncisini gerçekleþtirdiði “10 Kasým Atatürk'ü Anma 10 Yaþ Futbol Turnuvasý” baþladý. 16 takýmýn katýldýðý turnuvanýn final maçý 10 Kasým'da yapýlacak.

16 takýmýn katýldýðý turnuvanýn ilk maçý Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapýldý. Mersin Büyükþehir Belediyesi, Mersinter, Çukurova Ýdman Yurdu, Yeniþehir Ýdman Yurdu, Mezitli, Akdenizgücü, Silifke Gençlik, Trabzonspor, Toroslar Kartal, Baþarýspor, Altýnordu, Demirspor, Camspor, Galata, Galatasaray ve Kuvayi Milliye Spor kulüplerinin yer aldýðý turnuvanýn ilk maçýnda Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Yeniþehir Ýdman Yurdu ve Mersin Ýnter Spor Kulübü-Çukurova Ýdman Yurdu takýmlarý karþýlaþtý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Ahmet Tarakçý, “Çocuklar için birbirlerini tanýmasý, görmesi, hocalarýmýzýn oyuncularýný test etmesi anlamýnda çok keyifli oluyor. Bu yaþ grubunu, büyük yaþ gruplarýna nazaran izlemesi daha keyifli. Çünkü kendi yeteneklerini gösterebilmek adýna henüz herhangi bir diziliþin ya da bir taktiðin uygulanmadýðý yaþ gruplarý. O yüzden çok keyifli oluyor. Maçý baþlattýk. 10 Kasým'da da finalini yapacaðýz. Kazanan, tüm çocuklar olacak. Biz Büyük Atatürk'ün adýna yapýyoruz. O yüzden bizim için çok önemli" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.