sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZGÜRLÜK MAHALLESÝNDEKÝ DEV PARKTA SONA GELÝNDÝ

  •  8 Ekim 2021 Cuma 10:07

Akdeniz Belediyesinin; Özgürlük Mahallesinde inþasýna baþladýðý ve bittiðinde 9,5 dönümlük büyük bir alana sahip olacak park ve yeþil alan çalýþmalarýnda sona gelindi.

Parkýn kýsa sürede hizmete açýlmasý bekleniyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Erzurum Büyükþehir Belediyesinin de katkýlarýyla Özgürlük Mahallesinde yapýmýna baþlanan, bittiðinde 9 bin 500 metrekare alana sahip olacak park ve yeþil alan bitme aþamasýna geldi. Ýçerisinde, mini futbol ve basketbol halý sahalarý, fitness aletleri, bisiklet yolu, çocuk oyun gruplarý, mescit ve kamelyalarýn yer alacaðý parkýn etrafýnda fen iþleri ekipleri tarafýndan kaldýrým yapýmý, kilit taþý serimi, bordür, yol dolgusu ve tesviye faaliyeti yoðun þekilde devam ediyor.

Öte yandan, ekiplerin çalýþmalarýna tanýk olan Özgürlük Mahallesi sakinleri, parkýn bitmesini sabýrsýzlýkla beklediklerini ifade ederek, Akdeniz Belediyesine ve Baþkan Mustafa Gültak'a teþekkür ettiler.

 

“Park ve yeþil alan varlýðýmýzý arttýrmak için çalýþýyoruz”

Özgürlük Mahallesinde devam eden çalýþmalar hakkýnda açýklama yapan Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, “Akdeniz'de park ve yeþil alan varlýðýmýzý arttýrmak için çalýþýyor, uygun her alanda park yapmak ve yeþil alan kazandýrmak için her fýrsatý deðerlendiriyoruz. Erzurum Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sekmen'in de desteðiyle ilçemizde yapýmýna baþladýðýmýz 9,5 dönümlük parkta sona yaklaþtýk. Fen iþleri ekiplerimiz, parkýn etrafýnda kaldýrým, kilit taþý ve bordür çalýþmalarýný hýzlandýrdý. Ýnþallah kýsa bir süre sonra bu güzel parkýmýzý çocuklarýmýzýn ve mahallemiz sakinlerinin hizmetine hep birlikte açacaðýz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.